Četvrtak, 21 ožujka, 2024

And Just Like That – trailer je napokon stigao, a cure izgledaju bolje nego ikad!

Jedna stvar koja ne iznenađuje jest visoka moda ovog trojca - definitivno su skinule maske pandemiji unatoč. Sve tri prijateljice su odjevene fenomenalno i ni na koji način se ne vidi da je radnja povezana s virusom i lockdownom. Osim toga, u jednoj sceni se Carrie i Faca ljube, a Miranda izgleda puno bolje nego prije 20 godina

And Just Like That… napokon je stigao dugoočekivani trailer za nadolazeći nastavak serije “Seks i grad“.



Serija, koja se u novom izdanju zove “And just like that”, u 10 epizoda prati tri od četiri glavna lika hit serije – Carrie Bradshaw, Mirandu Hobbes i Charlotte York – koje su 20 godina starije te su u 50-im godinama života. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis vratile su se kao Carrie, Miranda i Charlotte i, ako je suditi prema traileru, izgledaju odlično, a posebno Cynthia Nixon koja izgleda bolje nego prije 20 godina kad se izvorna serija počela snimati.

Kim Cattrall, koja je glumila Samanthu Jones, nije se uspjela dogovoriti s producentima te se neće pojaviti u ovom dijelu serijala.

Život je pun iznenađenja

“Kažu da se neke stvari nikada ne mijenjaju”, kaže Carrie Parker u traileru. “Ali istina je da je život pun iznenađenja.

Ne možemo se ne ne zapitati… koja će to iznenađenja biti? Jedna stvar koja ne iznenađuje jest visoka moda ovog trojca – definitivno su skinule maske pandemiji unatoč. Naime, iako je Sarah Jessica Parker rekla za Vanity Fair da će COVID-19 biti dio priče, prema prvom traileru, one su odjevene fenomenalno i ni na koji način se ne vidi da je radnja povezana s virusom i lockdownom. Osim toga, u jednoj sceni se Carrie i Faca ljube, što daje naslutiti da im brak nije u krizi, a Charlotte i Harryja pak ponosno gledaju klavirski recital svoje kćeri. Mirandin i Steveov sin Brady također je jako narastao te je viši od oba roditelja.

Također, u traileru vidimo Carrie i njezinog prijatelja Stanforda Blatcha kako šetaju ulicama New Yorka, kao i u prošlim sezonama. Nažalost, Willie Garson, glumac koji je glumio Stanford, preminuo je od karcinoma u rujnu ove godine.

Willie Garson, glumac iz serije ‘Sex i grad’, preminuo u 57. godini

Izvorna serija “Seks i grad” nagrađena je Emmyjem i Zlatnim globusom, a emitirana je od 1998. do 2004. godine. Nakon toga su snimljena i dva filma.

Što još znamo o novoj seriji?

Tko je u glumačkoj ekipi:

  • Chris Noth se vratio kao Carrien partner, odnosno Faca.
  • David Eigenberg se vraća kao Mirandin partner, Steve Brady.
  • Evan Handler je također i dalje Charlottein suprug, Harry Goldenblatt.
  • Mario Cantone se vratio kao Anthony Marentino.
  • Nicole Ari Parker glumi Carrienu najbolju prijateljicu, dokumentaristicu Lisu Todd Wexley, i ona je najavljena kao svojevrsna zamjena za Samanthu.
  • Sara Ramírez je Che Diaz, nebinarni, queer, stand-up komičar koji vodi podcast koji redovito prikazuje Carrie.
  • Sarita Choudhury glumi Seemu Patel.
  • Karen Pittman je dr. Nya Wallace

Kada će serija debitirati?

Serija će se premijerno prikazati s dvije epizode na HBO Maxu u četvrtak, 9. prosinca. Preostalih osam epizoda premijerno će se prikazivati ​​svaki sljedeći četvrtak.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime