Srijeda, 24 srpnja, 2024

Napokon stiže nova sezona: Što sve trebamo znati o Emily u Parizu!

Dok trailer za drugu sezonu obećava isto toliko drame i mode kao i prva sezona, osvrnimo se na brzinu na sve što se dogodilo s Emily (Collins), Gabrielom (Lucas Bravo), Camille (Camille Razat), i Mindy (Ashley Park) u prvoj sezoni

Spremite se za povratak u Grad ljubavi! Druga sezona Netflixove popularne serije “Emily u Parizu” premijerno će se prikazati 22. prosinca, a ako ste poput nas, vjerojatno se pokušavate prisjetiti kako je završila prošla sezona. Uostalom, prošlo je više od godinu dana otkako smo se prvi put upoznali s izvršnom direktoricom marketinga koja je uz to postala influencerica – Emily Cooper (Lily Collins).



Prva sezona prati djevojku rođenu u Chicago koja prihvaća priliku za posao u Parizu. Kako se prilagođava životu u Gradu svjetla, stvari se brzo zakompliciraju jer pokušava uskladiti svoju karijeru i privatne odnose. Dok trailer za drugu sezonu obećava isto toliko drame i mode kao i prva sezona, osvrnimo se na brzinu na sve što se dogodilo s Emily (Collins), Gabrielom (Lucas Bravo), Camille (Camille Razat), i Mindy (Ashley Park) u prvoj sezoni.

Što se događa s Emily u prvoj sezoni serije?

Tijekom finala prve sezone, Emily se nalazi na prekretnici u karijeri, ali i ljubavnom životu. Nakon što se cijelu sezonu sukobljavala sa svojom šeficom Sylvie (Filipin Leroy-Beaulieu), stvari doista postanu problematične kada Emily zakomplicira stvari s klijentom u Savoiru, modnim dizajnerom Pierreom Cadaultom (Jean-Christophe Bouvet). Iako je Emily zbog toga nakratko otpuštena, na kraju je riješila problem i Sylvie ju je ponovno zaposlila.

S druge strane, Emilyin ljubavni život postaje super kompliciran u posljednjoj epizodi. Ranije u sezoni, Emily je osjetila privlačnost prema susjedu Gabrielu, ali ona odluči ne poduzimati ništa u vezi toga jer se sprijatelji s njegovom djevojkom Camille. Kao rezultat toga, ona kreće u romansu s Pierreovim nećakom Mathieuom Cadaultom (Charles Martins) i njih dvoje planiraju zajedno otići na odmor. Međutim, svi ti planovi se mijenjaju kada Emily sazna da Gabriel napušta Pariz kako bi osnovao vlastiti restoran te je prekinuo s Camille.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

Emily žuri u Gabrielov restoran i ispovijeda svoje osjećaje prema njemu. Njih dvoje se poljube i na kraju provedu noć zajedno. Sljedećeg je dana više nego iznenađena kada sazna da Gabriel zapravo ostaje u Parizu nakon što je kupio restoran u kojem trenutačno radi. U istom trenutku kada sazna ovu vijest, od Camille dobiva poruku da želi razgovarati.

Što se događa s Gabrielom u prvoj sezoni?

Kao ambiciozni kuhar, Gabriel ima velike snove oko otvaranja vlastog restorana. Iako mu obitelj njegove djevojke Camille nudi poslovni zajam kako bi te snove ostvario, on odbija njihovu ponudu jer ne želi miješati posao s užitkom. U finalu prve sezone, Gabriel konačno pronalazi restoran koji si može priuštiti, ali jedini je problem što je u Normandiji, odakle je. To izaziva napetost između njega i Camille, koja na kraju odluči prekinuti njihovu vezu.

Nakon što je saznala za Gabrielove planove da napusti Pariz od Camille, Emily se suoči s Gabrielom u njegovu stanu. Iako je tužna što vidi Gabriela kako odlazi, shvaća koliko je sretan zbog mogućnosti posjedovanja vlastitog restorana. Kao dar za rastanak, Gabriel daje Emily svoju omiljenu tavu za kuhanje.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

 Kasnije u epizodi, Gabriel nailazi na Emilynog klijenta, po imenu Antoine Lambert (William Abadie), u restoranu u kojem trenutno radi. Gabriel otkriva da vlasnik restorana zapravo prodaje, ali mu je to preskupo za kupnju, na što Antonie dobacuje: “Za to postoje investitori.”

Sljedećeg dana, nakon što Gabriel provede noć s Emily, sklapa poslovni dogovor s Antoniejem kako bi ga podržao u kupnji restorana. Na kraju naleti na Emily, gdje sretno otkriva da će ipak ostati u Parizu.

Što se događa s Camille u prvoj sezoni?

Kad Camille sazna da Gabriel planira napustiti Pariz, očito je izbezumljena. Par je već ranije u sezoni imao problema, a vijest da on napušta Pariz samo pogoršava situaciju. Kao rezultat toga, ona odlučuje pobjeći u roditeljsku kuću, a Gabriel na kraju otkriva da su prekinuli.

U posljednjoj sceni prve sezone, Emily prima SMS poruku od Camille. Napominje da joj je Gabriel rekao da ostaje u Parizu i da se želi sastati s Emily. Nejasno je zna li Camille za Emilynu i Gabrielinu kratku aferu ili samo želi prijatelja za razgovor.

Što se događa s Mindy u prvoj sezoni?

Mindy radi kao dadilja tijekom cijele prve sezone, ali ono što zaista želi jest biti pjevačica. Iako nastupa honorarno kao pjevačica u drag baru, otpuštena je s posla dadilje te ostaje bez mjesta stanovanja. Zbog toga se seli kod Emily. To znači da možemo očekivati još zabavnije trenutke između dvije najbolje prijateljice u drugoj sezoni.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

Jedva čekamo vidjeti što nam donosi druga sezona, a i nemamo ništa protiv putovanja u Pariz, barem virtualno. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime