Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Nove serije za binganje u 2021.: Naslovi za gledanje s čistim užitkom

Unatoč raznim odgodama snimanja prošle godine, ipak nas čeka zanimljiva godina u svijetu serija. Na male ekrane dolazi veliki broj novih projekata koji će nas još jednom prikovati za kauč, ali ne žalimo se...

Fate: The Winx Saga (Netflix)

Prisjetite se o kultnih likova Winx Cluba s kojima ste odrasli, vratili su se opasniji nego ikad. Serija prati pet vila koje postaju punoljetne za vrijeme pohađanja Alfe, čarobne škole u Onom svijetu. Svi učenici moraju naučiti ovladati svojim moćima, boriti se protiv zlih čudovišta koja prijete njihovim voljenima i uspjeti imati normalan tinejdžerski društveni život. Ova je serija puna tinejdžerske drame i akcije.
U glavnim ulogama: Abigail Cowen, Danny Griffin, Hannah van der Westhuysen, Elisha Applebaum, Freddie Thorp, Precious Mustapha, Sadie Soverall, Eliot Salt, Theo Graham, Jacob Dudman i Robert James-Collier.



 

Firefly Lane (Netflix)

Radnja se odvija kroz tri desetljeća i priča priču o tome koliko prijateljstvo može biti snažno. Tully i Kate upoznaju se 1974. godine i obećale su jedna drugoj da će zauvijek biti najbolje prijatelje. Serija prati Tully i Kate tijekom cijelog života i prikazuje načine na koje se bore s ljubavnim problemima, gubitkom bližnjih i adolescencijom. Idealna je za sve koje vole emotivne ljudske priče.
U glavnim ulogama: Katherine Heigl, Sarah Chalke, Ben Lawson, Beau Garrett i Yael Yurman.

 

Sjena i kost (Netflix)

Na temelju istoimene serije fantastičnih knjiga, Sjena i kost prati Alinu Starkov, mladu vojnikinju koja je možda otkrila moć uz pomoć koje može spasiti svoju zemlju. Dok se hvata u koštac s načinima na koje može koristiti novu magiju, nasilnici, lopovi i atentatori zahuktavaju već započeti rat. 
U glavnim ulogama: Jessie Mei Li, Ben Barnes, Freddy Carter, Amita Suman, Kit Young i Archie Renaux.

 

 

Nevers (HBO)

Skupina viktorijanskih žena saznaje da su uklete neobičnim moćima. Kroz seriju koriste te iste moći protiv svojih neprijatelja i bore se za promjenu svijeta na bolje. Ova je epska i dramatična znanstveno-fantastična avantura koju ne želite propustiti.
U glavnim ulogama: Laura Donnelly, Olivia Williams, James Norton, Tom Riley, Ann Skelly, Ben Chaplin, Pip Torrens, Zackary Momoh, Amy Manson, Nick Frost, Rochelle Neil, Eleanor Tomlinson i Denis O’Hare.

 

 

Behind Her Eyes (Netflix)

Ne vjeruj svojim očima se također temelji na istoimenom romanu. Ovaj psihološki triler prati samohranu mamu po imenu Louise, koja upoznaje Davida i njegovu suprugu Adele, a polako postaje potpuno zamotana u njihov neuredan brak i sve probleme koji s njim dolaze.
U glavnim ulogama: Simona Brown, Eve Hewson, Tom Bateman i Robert Aramayo.

 

 

The Underground Railroad (Amazon Prime)

Tvorac Mjesečine Barry Jenkins napravio je svoju prvu televizijsku seriju pod nazivom Podzemna željeznica. Ova je serija adaptacija istoimenog romana Colsona Whiteheada, u kojem je Podzemna željeznica bila stvarna željeznica koju su robovi koristili u 19. stoljeću. Serija prati mladu ženu Coru koja bježi s juga.
U glavnim ulogama: Thuso Mbedu, Chase W. Dillon, Aaron Pierre, Joel Edgerton, William Jackson Harper, Lily Rabe, Damon Herriman i Lucius Baston.

 

 

Gossip Girl (HBO)

Tračerica ponovno dolazi na male ekrane! Radnja se odvija gotovo desetljeće nakon originalne serije i pokazuje koliko su se tinejdžerski životi (i tehnologija) promijenili. Radnja se odvija u istom svijetu u kojem postoji i živi i originalna ekipa, a ovi novi likovi poznavat će Serenu Van Der Woodsen i Blair Waldorf – a to znači samo jedno, skandala i dobrog stila neće nedostajati! 
U glavnim ulogama: Emily Alyn Lind, Thomas Doherty, Eli Brown, Zión Moreno, Tavi Gevinson, Laura Benanti, Savannah Smith, Jordan Alexander, Evan Mock, Whitney Peak Jason Gotay, Adam Chanler-Berat i Johnathan Fernandez.

 

Inventing Anna (Netflix)

Izmišljanje Anne je mini-serija Shonde Rhimes za Netflix. Temelji se na nevjerojatnoj priči koju je objavio časopis New York “Kako je Anna Delvey prevarila važne ljude New Yorka”. Julia Garner vodit će show kao Anna, žena koja se pretvarala da je bogata njemačka nasljednica. Alumni Shondalanda Katie Lowes i Jeff Perry također će se pojaviti u ovoj seriji. 
U glavnim ulogama: Julia Garner, Anna Chlumsky, Katie Lowes, Laverne Cox, Alexis Floyd, Arian Moayed, Anders Holm, Anna Deavere Smith, Jeff Perry, Terry Kinney i Jennifer Esposito.

 

Midnight Mass (Netflix)

Ponoćna misa govori o maloj otočkoj zajednici koja počinje doživljavati nadnaravne događaje nakon što u grad stigne novi svećenik. Obožavatelji horor serija prepoznat će i glumce poput Kate Siegel, Rahul Kohli i Henry Thomas u nadolazećoj seriji.
U glavnim ulogama: Zach Gilford, Kate Siegel, Hamish Linklater, Annabeth Gish, Michael Trucco, Samantha Sloyan, Henry Thomas, Rahul Abburi, Crystal Balint, Matt Biedel, Alex Essoe, Rahul Kohli, Kristin Lehman, Robert Longstreet, Igby Rigney i Annarah Shephard.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime