Srijeda, 27 ožujka, 2024

Kreće Emily u Parizu 2. sezona: Dobrodošla natrag u Grad ljubavi, Emily!

U ponedjeljak je Netflix objavio da je 2. sezona Emily u Parizu započela sa snimanjem u Parizu i St. Tropezu, kao i na tri druga mjesta u zemlji

Podignite naočale i nabacite svoje najbolje haljine, jer Emily Cooper se službeno vratila. U ponedjeljak je Netflix objavio da je 2. sezona Emily u Parizu započela sa snimanjem u Parizu i St. Tropezu, kao i na tri druga mjesta u zemlji.



Serija redateljice Darren Star (Seks i grad, Mlađa), prati Emily (Lily Collins), mladu direktoricu marketinga iz Chicaga koja svoj posao iz snova pronalazi u marketinškoj tvrtki u Gradu ljubavi – a usput pronalazi i nekoliko drugih izazova u svom novom životu.

Jedna od najpopularnijih serija na Netflixu ikad

Netlix je vijest objavio u izmišljenom dopisu Sylvie Grateau (Philippine Leroy-Beaulieu), Emilyne šefice u agenciji Savoir (pomalo nas podsjeća na Bridgertonovu tradiciju objavljivanja vijesti preko Lady Whistledown):

“Je serai breve. Pišemo vam kako bismo vas obavijestili da je odobrena nova radna dozvola Emily Cooper s datumom početka 3. svibnja 2021. Prema našoj prethodnoj korespondenciji, ona je dio Savoira i nadamo se kako će i dalje imati utjecaj na naše klijente koji su vrlo precizni oko rezultata koje očekuju od naše agencije. Kako često radimo s vrlo jedinstvenim brendovima, nadamo se da će Emily nastaviti uklapati u naše kulturno naslijeđe kako ne bi radila nikakve promašaje. I dalje ćemo vas obaviještavati o njezinu napretku i postignućima u narednim mjesecima.”

Otkako je lani debitirala, Emily u Parizu postala je jedna od najpopularnijih Netflixovih serija – a sada je streamer to i službeno objavio, otkrivajući na nedavnom panelu Akademije televizijske umjetnosti i znanosti, koju je vodio Al Roker, da je 58 milijuna kućanstava spremno za gledanje ove ‘romcom’ tijekom prvih 28 dana.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime