Srijeda, 11 rujna, 2024

Nedostaje vam strasti? Donosimo 15 najseksi filmova svih vremena

Bilo da ste sami ili u vezi, možda vam treba malo ljubavnog poticaja. Zato donosimo najseksi filmove, od onih malo 'luđih' do strastvenih ljubavnih priča

Po našem skromnom mišljenju, seksi filmovi bi trebali biti poseban žanr, baš kao i drame, komedije i trileri. A kada kažemo seksi filmovi, ne govorimo o romantičnim komedijama sa scenama malo dužeg ljubljenja. Ne, govorimo o filmovima zbog kojih će vam možda biti malo neugodno, čak i ako ih gledate sami.  



Budimo iskreni, seksipilnost nije uvijek samo seks. Seksi priče pune su strasti i odnosa. Ponekad najseksi stvar koju osoba može učiniti jest reći vam koliko joj značite ili osmisliti način na koji će vam to pokazati. Nisu li vam proradili leptirići kad vas je partner podignuo na rame i odnio gdje je planirao? To je ponekad najseksi stvar! Bilo da ste sami ili u vezi, možda vam treba malo ljubavnog poticaja. Zato donosimo najseksi filmove, od onih malo “luđih” do strastvenih ljubavnih priča. 

Proljetno ludilo (Spring Brakers)

Kada se četiri studentice (Vanessa Hudgens, Selena Gomez, Ashley Benson i Rachel Korine) odluče za oružanu pljačku kako bi financirale svoje proljetno putovanje, znate da su spremne na sve za dobru zabavu…

Vicky Cristina Barcelona

Rebecca Hall i Scarlett Johansson su u filmu Woodyja Allena američke prijateljice Vicky i Cristina. One provode ljeto u Barceloni i upoznaju zavodljivog slikara (Javier Bardem) koji ih poziva k sebi na vikend zabave s oznakom X. Stvari postaju zanimljive kada njegova bivša ljubavnica (Penélope Cruz) navrati u posjet.

Moonlight

Ova drama o punoljetnosti mladog crnca koji odrasta u Miamiju možda se ne čini seksi, ali je veoma emotivna. Ako želite scenu seksa tako nježnu da će vas rasplakati, onda je ovaj filma za vas.

Crni labud (Black Swan)

Žestoko, uvrnuto rivalstvo između primabalerina za glavnu ulogu u Labuđem jezeru je radnja ovog filma. Ako ste zaboravili na onu seksi scenu između Natalie Portman i Mile Kunis, mislimo da ga trebate pogledati ponovno.

Čarobni Mike (Magic Mike)

Mega zgodni Channing Tatum, Joe Manganiello, Matthew McConaughey, Matt Bomer i Adam Rodriguez glume plesače koji su gotovo uvijek goli do pasa. Trebamo li uopće objašnjavati zašto je ovaj film na listi? Naravno, radnja je dublja nego što biste vjerojatno očekivali, ali to ga ne čini manje seksi.

Chloe

Julianne Moore glumi u ovom erotskom trileru ženu koja posumnja da joj muž (Liam Neeson) nije vjeran. Zatim unajmi djevojku (Amanda Seyfried) kako bi otkrila može li ga navesti na prevaru. Samo ćemo vam reći da ih djevojka na kraju oboje dovodi u iskušenje.

Bliski odnosi (Closer)

U ovom senzualnom filmu, američka striptizeta i londonski spisatelji (koju glume Natalie Portman i Jude Law) zaljubljuju se i usprkos neobičnom početku, to se pretvara u ljubavni odnos. Sve se čini predivno dok piscu ne dosadi i ne prebaci svoju pažnju na prelijepu fotografkinju (koju glumi Julia Roberts).

Okrutne namjere (Cruel Intentions)

Ryan Phillippe i Sarah Michelle Gellar možda glume polu obitelj u ovom klasiku iz 90-ih, ali to ih ne sprječava da imaju veliku kemiju. Reese Witherspoon i Selma Blair zaokružuju glumačku postavu kao dva Phillippeova osvajanja, a jamčimo da scenu ljubljenja između Gellara i Blair nećete tako skoro zaboraviti.

Nevjerna (Unfaithful)

Richard Gere i Diane Lane glume muža i ženu čiji se odnos mijenja kada muž postaje sve sumnjičaviji u ženinu vjernost. Stras je glavni adut ovog filma.

Gospodin i gospođa Smith 

John i Jane Smith su u braku. Međutim, niti jedan od njih ne zna za onoga drugoga da je plaćeni ubojica. Istinu otkriju tek kada im je zadatak da ubiju istu osobu, što njihovu vezu čini uzbudljivijom.

Oči širom zatvorene (Eyes Wide Shut)

Tom Cruise i Nicole Kidman u erotskoj drami glume par koji postaje opasno upleten u svijet seksualnih rituala i tajnih društava. Da, ovaj film se vrti oko AIDS-a, dječje prostitucije, preljuba, tajnih seksualnih društava i droge, ali to ne sprječava da ovaj film iz 90-ih bude potpuno seksi.

Sanjari (The Dreamers)

Smještena u Pariz 1968. godine tijekom studentskih nemira, ova romantična drama priča priču o američkom studentu na razmjeni koji se zbližava s dvoje pariških blizanaca i, kada roditelji blizanaca odu na mjesec dana, pozivaju Matthewa da ostane kod njih. Rezultat: uvrnuti ljubavni trokut koji iz minute u minutu postaje sve kompliciraniji i erotičniji.

Sirove strasti (Basic Instinct)

Kada seksi tajanstvena spisateljica kriminalističkih romana (Sharon Stone) postane osumnjičena za ubojstvo, ona odluči zavesti detektiva za ubojstva (Michael Douglas) kako bi ga izbacila s traga. 

Njeno tijelo je dokaz (Body of Evidence)

Madonna glumi u ovom superseksi erotskom trileru o starijem milijunašu i prekrasnoj ženi koja je spavala s njim (i koji joj je ostao gomilu novca nakon što je umro) i odvjetniku koji brani njezin slučaj na sudu (Willem Dafoe). 

Bruleska (Burlesque) 

Djevojčica iz malog grada prelijepog glasa pakira kofere i seli se u Los Angeles kako bi ostvarila svoje snove. Da bi zaradila nešto novca, postaje konobarica u lokalnom bruleska klubu. Zatim odlazi na audiciju za glavnu pozornicu i svojim talentima vraća reputaciju kluba.

Duh (Ghost)

Sam Wheat (Patrick Swayze) i Molly Jensen (Demi Moore) do ušiju su zaljubljeni, ali njihov zajednički život je prekinut kada Sama ubije njegov poslovni partner. Unatoč njegovoj smrti, Samov duh živi uz Molly kroz vidovnjakinju Odu Mae Brown (Whoopi Goldberg). Sam možda fizički nije tu uz Mollynu, ali njegov duh jest, a Molly može osjetiti sve kada je duh s njom.

 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime