Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Presretni smo: Emily u Parizu ne samo da će imati 3., nego i 4. sezonu!

'Emily u Parizu' je čak dospjela na Nielsenovu listu 10 najgledanijih streaming emisija za tjedan dana nakon premijere, srušivši 'Uvod u anatomiju' i 'Zločinačke umove'

“Emily u Parizu”, romantična humoristična serija Darrena Stara nominirana za prestižnu nagradu Emmy, dobit će treću i četvrtu sezonu. Druga sezona objavljena je 22. prosinca i odmah je debitirala u Global Netflix Top 10 i bila na vrhu liste u 94 zemlje sa 107,6 milijuna sati pregledanih od 22. prosinca do 26. prosinca!



“Emily u Parizu” prati Emily (Lily Collins), ambicioznu marketinšku direktoricu iz Chicaga, koja neočekivano dobiva posao u Parizu kada njezina tvrtka kupuje francusku tvrtku za luksuzni marketing. Ona ima zadatak da poboljša njihovu strategiju na društvenim mrežama i kreće u novi život u Parizu ispunjen avanturama i izazovima. U isto vrijeme žonglira između osvajanja svojih kolega s posla, sklapanja prijateljstava i snalaženja u novim romansama.

U drugoj sezoni Emily putuje iz Pariza na francusku rivijeru, uključujući Saint-Tropez.  U toj sezoni Emily se već navikla na život u Parizu i postaje sve bolja u snalaženju gradom, ali se još uvijek “bori” s prihvaćanjem francuskog načina života. Nakon što se našla u ljubavnom trokutu sa susjedom i svojim prvim pravim francuskim prijateljem, Emily je odlučna usredotočiti se na svoj posao – koji je iz dana u dan sve kompliciraniji. Na satu francuskog upoznaje Britanca koji je i razbjesni i zaintrigira.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Lily Collins (@lilyjcollins)

Serija koja obara rekorde! 

Sljedeća sezona ponovno će se snimati u Studios of Paris na periferiji francuske prijestolnice u proljeće ili ljeto. Istražuju se i neke druge lokacije, uključujući London.

Serija je na Netflix došla u listopadu 2020. i bila je trenutačna senzacija. U prvih 28 dana na streaming platformi pogledalo ju je preko 58 milijuna kućanstava! “Emily u Parizu” je čak dospjela na Nielsenovu listu 10 najgledanijih streaming emisija za tjedan dana nakon premijere, srušivši “Uvod u anatomiju” i “Zločinačke umove”.

Serija je također dobila dvije nominacije za Emmy za izvanrednu humorističku seriju i izvanredan dizajn produkcije za narativni program. Star, čiji radovi uključuju hit serije poput “Seks i grada”, “Beverly Hills, 90210” i “Melrose Place2, završava snimanje svoje nove serije “Uncoupled” – također za Netflix – kasnije ovog mjeseca, a potom se očekuje da će se posvetiti pisanju 3. sezone “Emily u Parizu”.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

Seriju su producirali MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions i Jax Media. Osim Stara, izvršni producenti su Tony Hernandez iz JAX Media, Lilly Burns iz JAX Media i Andrew Fleming. Dodatni izvršni producenti su Tony Hernandez i Lilly Burns (Jax Media) i Andrew Fleming. Raphaël Benoliel, Stephen Brown, Collins, Shihan Fey i Jake Fuller su producenti.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime