Utorak, 26 ožujka, 2024

Pazi, spoileri: Što nam donosi nova sezona hit serije – ‘Emily u Parizu 2’

Hoćemo li se vratiti u Grad svjetlosti? Koga će Emily izabrati Gabriela ili Mathieua? Hoće li nastaviti raditi u Savoiru i još mnogo toga donosimo o drugoj sezoni serije Emily u Parizu.

Bonjour, ovdje Emily iz Pariza. Nova Netflixova serija iščekivala se ove godine više nego ijedna prije toga upravo zbog autorskog potpisa Darrena Stara.



Obožavatelji serije “Mlađa” (Younger) te Seksa i grada, nakon što su napokon dočekali novu Starovu seriju, bili su podijeljenog mišljenja – neki su Emily od početka obožavali, drugi su pak komentirali da je serija plošna, dijalozi površni te da nije ni blizu uspješnicama s kojima su je uspoređivali u najavama. Ipak, i jedni i drugi se slažu da je Pariz prikazan veličanstveno.

Posebice ove godine, kad nismo mogli putovati, Emily nas je odvela u Grad svjetlosti i dopustila da maštamo o životu u Parizu. Od ludih ljubavnih trokuta do poslovnih nesuglasica, nije bilo toga s čime se Emily i njezino društvo nije suočilo tijekom prve sezone. No, što je sljedeće što očekuje naše omiljene zaposlenike Savoira? Hoćemo li se vratiti u Pariz na još jednu ludu sezonu?

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

UPOZORENJE ZA SVE KOJI NISU GLEDALI SERIJU, SLIJEDE SPOILERI!

Snima li se druga sezona Emily u Parizu?
Srećom za sve ljubitelje serije, službeno je objavljeno da se će se snimati drugi nastavak. Obožavatelji će tako dobiti priliku da se zajedno s Emily vrate u Grad svjetlosti dok ona nastavlja raditi za Savoir i pokušava riješiti ljubavne zavrzlame.

Kada će započeti snimanje druge sezone?
Nažalost, serija se neće još neko vrijeme početi snimati upravo zbog toga što se snima u Parizu, a trenutačno zbog pandemije nije moguće odraditi snimanje jer su u Francuskoj na snazi stroge epidemiološke mjere. Čim se situacija smiri (a to nitko u ovom trenutku ne može znati kada), snimanje će započeti.

Kada će izaći nova sezona?
Ovisno o tome kada će ponovno započeti sa snimanjem. Novu sezonu Netflix objavi najčešće godinu dana nakon što je serija premijerno prikazana. Što znači da, ako sve bude prema planu i epidemiološke mjere dopuste snimanje serije, nova sezona će se vjerojatno prikazati u listopadu 2021. godine.

Hoće li Emily sljedeće sezone morati birati između Gabriela i Mathieua?
Kraj sezone je ostavio sve obožavatelje u neizvjesnosti i s pitanjem koga će Emily odabrati: Gabriela ili Mathieua. Iako zasigurno imamo vlastita mišljenja o tom pitanju, glumačka ekipa i kreatori također imaju vlastitu ideju o tome kako će se stvari odvijati. “Emily će morati donijeti puno kompliciranih izbora s puno muškaraca u svom životu. Svakako s Gabrielom, koji je bio primarna veza, ali također je i važna njezina veza s Camille, koja joj je zaista postala dobra prijateljica. Mislim da je Emily ona djevojka koja nikad ne bi htjela izdati prijatelja. Stoga je Emily upala u pravu moralnu dvojbu “, ističe Darren Star, dodajući: “Nismo još vidjeli sav potencijal veze Emily i Mathieua. Mislim da će Emily donijeti neke iznenađujuće odluke za sljedeću sezonu.” Također je primijetio da bi Gabrielov novi dogovor s Antoineom mogao izazvati neke probleme između njega i svih ostalih. “Mislim da je Antoine nepovjerljiv momak i njegovi motivi … Ne vjerujem mu. Mislim da je to opasna kombinacija koju radi s Gabrielom”, zaključio je Star.

Što se pak Gabriela tiče, još nije definirano kako će završiti njegova veza s Camille. “Mislim da je on u svojoj glavi prekinuo s Camille. U posljednje su se vrijeme svađali i osjeća se vrlo posramljeno činjenicom da mu njezina obitelj želi pomoći. I oduvijek je želio biti kuhar. Sada kad su prekinuli, mislim da se  ne želi vratiti na to, ali barem trebaju međusobno razgovarati o tome. Mislim da ga je zaista privukla Emily i sve prilike koje dolaze s njom”, ističe Lucas Bravo.

Kako će Camille reagirati na Emily i Gabriela?
Dvije najbolje prijateljice su se slučajno poljubile te zajedno šetale i uživale u ulicama Pariza, no hoće li Camille i Emily i dalje biti bliske nakon što se otkrije vijest o tome što se dogodilo između Emily i Gabriela?

“Mislim da nije ispravno prekinuo sa mnom, što je problem. I nije u redu. I mislim da me mora vidjeti licem u lice i reći mi zašto me napušta. Čini mi se da će Camille možda biti više uzrujana zbog Emily. Jer joj je bila tako draga. Camille će jedno vrijeme biti bijesna, ali stvarno voli Emily. Pokušat će s njom razgovarati o tome i  shvatiti zašto su to učinili. Camille u svakom slučaju želi ostati prijateljica s Emily”, ističe Camille Razat

Oko čega će se vrtjeti radnja 2. sezone?
Nema sumnje da će Emily i dalje pokušavati uskladiti svoj potpuno novi život u Parizu sa svom ludošću u Savoiru. Ne samo da ima puno posla kako bi dokazala Sylvie da ima što je potrebno za rad, nego bi i njezin odnos s Mathieuom mogao malo zakomplicirati stvari.

Također, tko može zaboraviti Gabriela i Camille. Antoine je otkrio da je restoran kupio za Gabriela kako bi mogao ostati u Parizu. Da sve bude još luđe, Camille je Emily poslala poruku s dobrim vijestima nakon čega je uslijedilo “Možemo li razgovarati?” Zna li ona što se dogodilo? Ili jednostavno želi razgovarati sa svojom prijateljicom o pokušaju da pronađe način da se vrati Gabrielu?

S nestrpljenjem iščekujemo drugu sezonu kada ćemo saznati koga će Emily izabrati i kako će se nositi s poslovnim izazovima u Savoiru.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime