Utorak, 26 ožujka, 2024

Samantha Jones će se pojaviti u drugoj sezoni And Just Like That!

King je za Variety rekao da će snimanje druge sezonu početi u listopadu, a obožavatelji mogu očekivati ​​da će nove epizode serije biti emitirane negdje u 2023. godini

I samo tako… vratila se kraljica zabave i noćnog života New Yorka. Pa tako nekako. Spin-off serijala “Seks i grad”, “And Just Like That” vratit će lik voljene Samanthe Jones u drugoj sezoni serije. Kako, još nije poznato, ali hoće.



U seriji streaming platforme HBO Max, koja je obnovljena za drugu sezonu, glume Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis, a čini se da ćemo u drugoj sezoni vidjeti i Kim Cattrall. Showrunner Michael Patrick King otkrio je za Variety da ćemo se kroz drugu sezonu serije vrlo vjerojatno susresti i s djevojkom koja nam je svima veoma nedostajala.

Serija bez šarmante Samanthe nema onu čar

King, koji je ranije rekao da vrata nisu otvorena za Cattrallin povratak, upitan je mogu li obožavatelji očekivati da se Samanthin lik prikaže u nadolazećoj sezoni. Odvažno i jasno, King je odgovorio potvrdno! Iako nije htio otkriti previše detalja, kazao je: “Sve je ovo tako novo. Jedno od mojih velikih pravila je ne pričati o stvarima dok ne postanu stvarne.”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Sex and the City 2021/2022 (@sexandthecity2022)

Samantha Jones koju glumi Kim Cattrall uvijek je bila jedan od najboljih dijelova “Seks i grada”, pa je logično da su pisci “And Just Like That…” odbili dopustiti da išta stane na put njezinom povratku. Unatoč tome što je odsutnost lika pripisan raskidu prijatelja i selidbi u London, Carrie je sa Samanthom i dalje razmjenjivala poruke tijekom prve sezone, a čak su se susrele u finalu serije, iako to nije bilo prikazano. S toga nas ovaj povratak Samanthe ne čudi.

Nove epizode će stići kroz godinu dana

Serija ovoga puta prati Carrie, Mirandu i Charlotte i njihove živote u New Yorku. Djevojke su sada u 50-ima, bez Samanthe i bez Face (Chris Noth), koji je preminuo u prvoj epizodi serije nakon treninga na Pelotonu. “And Just Like That” je također dodao nekoliko novih članova u “SATC” svijet, uključujući Saru Ramírez, Saritu Choudhury, Nicole Ari Parker i Karen Pittman. Prva sezona završila je tako što je Miranda napustila NYC i preselila se u LA zbog Che. U međuvremenu, Carrie se poljubila sa svojim kolegom s posla Ivanom Hernandezom, a mi se nadamo da će se ljubavna priča razviti u dobrom smjeru.

U ožujku je HBO Max objavio da je serija obnovljena za drugu sezonu. King je za Variety rekao da će snimanje druge sezonu početi u listopadu, a obožavatelji mogu očekivati ​​da će nove epizode serije biti emitirane negdje u 2023. godini.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime