Subota, 23 ožujka, 2024

Hoće li se Samantha ipak pojaviti u nekoj epizodi And Just Like That…?

Izvor sa snimanja serije je potvrdio za DailyMail.com da će biti druge sezone serije, kao i da se produkcija nada da će Kim ponovno utjeloviti svoju kultnu ulogu

Čini se kao da se iz epizode u epizodu Samatha Jones sve češće spominje u spin-offu serije “Seks i grad” – “And Just Like That…” ( “I tek tako…”). Upravo u posljednjih nekoliko epizoda njezin lik se spominje poprilično često. Znači li to da ćemo zaista vidjeti i Samanthu? 



Samatha se vraća ili…?

U posljednjim epizodama “Seksa i grada” Samantha je bila poprilično važan lik. Što se tiče spin-offa “And just like that…”, od pete epizode, koju je napisala Meaty Samantha Irby, nova serija sve nas više podsjeća na klasičnu formu “Seks i grada”. Jedan od tih sličnosti uključuje prve seksualne scene i to između Mirande i Che!, a nekoliko puta se spomenula i Samantha. A čini nam se kako se Carrien i Samanthin odnos polako “popravlja” kako serija odmiče.

Kroz nove epizode “And just like that…” Samantha je prikazana na novi način. Carrie joj je poslala poruku da ju je slučajno spomenula imenom tijekom snimanja podcasta. Samantha je na poruku odgovarila na svoj način, uz dozu nostalgije zbog njihovog dugog prijateljstva:

Screenshot: HBO GO

Dok smo gledali kako Carrie piše Samanthi: “Nedostaješ mi”, do nas je došao tračak nade da će se Samantha ipak pojaviti u seriji i naša trojka će tako ponovno postati četvorka. Zatim je uslijedio još veći nalet sreće, Samantha je odgovorila i time nam unijela još malo nade u svoj povratak. 

Ovakav način uvođenja Samanthe kao lika čak ima velikog dodira sa stvarnošću. Podsjeća nas na sva prijateljstva koja su tijekom godina polako nestajala na svakodnevnoj bazi, ali ipak su uvijek nekako prisutna. Posebice otkako je aktualna pandemija. Telefonski pozivi zahtijevaju vrijeme, nešto čega nitko od nas nema dovoljno, a kako se približavamo trećoj godini pandemije, sigurno vam je dosta Zooma. Dopisivanja su, s druge strane, način da ostanemo u kontaktu i podijelimo pojedinosti iz naših života s našim prijateljima, bez napora.

Prisjetimo se zašto se Samantha ne pojavljuje

U seriji objašnjenje za Samanthino odsutnost jest njezino preseljenje u London. Razlog je to što ju je Carrie otpustila kao publicisticu i to je dovelo do njihovog sukoba. U stvarnom životu Kim Cattrall i Sarah Jessica Parker ne kriju da se ne vole, i o tome pričaju javno. Međutim, mnogi misle da bi ovakva dopisivanja u spin offu serije mogla potaknuti Samanthu da se vrati. 

Njezin povratak svakako nije u potpunosti isključen. Izvor sa snimanja serije je potvrdio za DailyMail.com da će biti druge sezone serije, kao i da se produkcija nada da će Kim ponovno utjeloviti svoju kultnu ulogu: “Svima nam nedostaje Kim i nadamo se da će se vratiti za drugu sezonu. Vrata joj se nikada neće zatvoriti, ona je važan dio franšize.”

Ne znamo je li Samanthino ponovno pojavljivanje putem poruka nešto jednokratno ili možemo očekivati ​​više, ali u svakom slučaju: jako nam se sviđa. Kad bi se zaista odlučila pojaviti na ekranu, puno napetije bismo iščekivali nove epizode…

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime