Petak, 22 ožujka, 2024

Sky High: The Series – je li hit serija na Netflixu vrijedna gledanja?

Španjolska serija prati Sole, koju glumi Asia Ortega, koja je nedavno postala udovica i samohrana majka, a odlučuje ući u život zločina svog pokojnog supruga kako bi osvetila njegovu smrt i brinula se za njihovog sina

Svatko tko je gledao Netflixov film “Sky High” iz 2020. znat će što može očekivati od “Sky High: The Series”, i to ne samo zbog naslova. Serija vraća neke istih glumaca i likova i uglavnom izaziva istu vrstu napetosti kao i film. 



Španjolska serija prati Sole, koju glumi Asia Ortega, koja je nedavno postala udovica i samohrana majka, a odlučuje ući u život zločina svog pokojnog supruga kako bi osvetila njegovu smrt i brinula se za njihovog sina. Radnja serije počinje točno tamo gdje je film stao. Sole je shrvana nakon što je primila poziv o gubitku supruga Ángela. No, ona mora brinuti o poslovima koji su ostali iz Ángela, pa odlučuje duboko zaroniti u život svog pokojnog supruga koji je pun bandi, nasilja i kriminala. Solein otac, Rogelio, također je vođa bande i stoga njezin novi suparnik pa mora biti korak ispred njega, policije i mnogih drugih neprijatelja kako bi dobila ono što želi.

Je li vrijedna gledanja?

 

Ako ste gledali film, pretpostavka da se radnja više ne može previše razviti i nije u potpunosti netočna. Serija je zanimljiva, ali neke su scene razdužene i nepotrebne, sve je moglo stati u mnogo manje od sedam epizoda. Međutim, obožavatelji filma će vjerojatno uživati u povratku likova kao što su Sole i Rogelio; kao i u borbama, napetosti, akcijskim scenama i tajnim agentima i agencijama. Ipak, oni koji vole složene zaplete bez sumnje će biti frustrirani, pogotovo jer se čini da Sky High planira više sezona i ne žuri se dodati ništa značajno što će uvelike promijeniti tok priče.

Dakle, preporučamo gledanje serije ako ste veliki obožavatelj filma, ali teško je zamisliti da bi išta u vezi s ovom serijom zaista oduševilo one koji nisu potpuno zagrizli za ovu priču i njezine likove. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime