Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Šuška se, šuška: Stiže li nam druga sezona serije Queen Charlotte?

I dok Queen Charlotte zaokružuje glavne točke priče - uključujući kako Charlotte (India Amarteifio) i George (Corey Mylchreest) pronalaze ljubav i vladaju zajedno unatoč njegovoj bolesti, može li kreatorica Shonda Rhimes biti u iskušenju da dopuni priču?

“Queen Charlotte: Bridgerton Story” prvotno je zamišljena kao ograničena serija od šest epizoda… ali kao što znamo, ograničene serije često ne moraju nužno ostati u tom svijetu. Osobito kada je riječ o onima s pedigreom i interesom za Shondalanda. I dok Queen Charlotte zaokružuje glavne točke priče – uključujući kako Charlotte (India Amarteifio) i George (Corey Mylchreest) pronalaze ljubav i vladaju zajedno unatoč njegovoj bolesti, može li kreatorica Shonda Rhimes biti u iskušenju da dopuni priču?“Bilo je pitanja, ali još ne razgovaram o tome”, rekla je stidljivo za EW. “Mogli bismo živjeti u svijetu Charlotte i Georgea zauvijek, ali ispričali smo vrlo specifičnu, zatvorenu priču za koju mislim da je potpuna priča o ovoj kompliciranoj, nesavršenoj ljubavi. Ali ništa ne isključujem jer nikad ne znam.”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Queen Charlotte (@queencharlotenetflix)

Rhimes zvuči otvorena za tu mogućnost i ostatak glumačke postave sigurno se jedva čeka vratiti u ovaj svijet ako se za to ukaže prilika. “Opsjednut sam ovim likom”, kaže Arsema Thomas koja glumi Lady Dunbury. “Nikad nisam mislila da bih mogla ovako voljeti dok nisam dobila vlastito dijete. Osjećam se kao da sam rodila, a Shonda Rhimes je tata. Ja sam mama. Bilo bi nevjerojatno ponovno nastaniti taj prostor. Ali također i tamo gdje smo sada je dobro. Ako je to zadnji put da sam ona, osnažena je i spremna je hodati samostalno. Ali ako dobijem poziv da to ponovim ulogu, sigurno da ću je prihvatiti.”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Pitanja koja su ostala bez odgovora…

I Freddie Dennis i Sam Clemmetts, koji igraju lakeje Reynoldsa i Brimsleyja, također se jedva čekaju vratiti – posebno zato što postoji mnogo neriješenih pitanja u njihovoj ljubavnoj priči.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

I, naravno, što je najvažnije, kraljica je spremna za povratak. “Voljela sam ovaj lik”, kaže Amarteifio. “Ona je fantastična. Osjećam se jako sretnom što mogu portretirati nekoga tko je tako kompleksan. Apsolutno bih voljela ponovno učiniti nešto u svijetu.”

Neka to bude kraljevski dekret. Nadamo se drugoj sezoni, i to što prije. 

Naslovna fotografija: @bridgertonnetflix

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime