Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Hoće li Queen Charlotte biti zaraznija serije od Bridgertona?

Iako zastrašujuću, ekstravagantno odjevenu vladaricu, za koju mnogi vjeruju da je prva britanska crna kraljica, glumi Golda Rosheuvel u Bridgertonu, otkriveno je još u ožujku 2022. da će je India Amarteifio utjeloviti kao tinejdžerica u prequelu

Otkako je druga sezona Bridgertona stigla na ekrane prošlog proljeća, prepuna tajnih zadataka, raskošnih balova i pčela, obožavatelji Regency ere Shonde Rhimes odbrojavaju dane do njezinog trećeg dijela koji će biti usredotočen na Penelope i Colina. No, također s nestrpljenjem iščekujemo još jednu seriju iz razdoblja Regency ere u 2023.: “Queen Charlotte: Priča o Bridgertonu”, nadolazeću spin-off seriju. Iako zastrašujuću, ekstravagantno odjevenu vladaricu, za koju mnogi vjeruju da je prva britanska crna kraljica, glumi Golda Rosheuvel u Bridgertonu, otkriveno je još u ožujku 2022. da će je India Amarteifio utjeloviti kao tinejdžerica u prequelu.



Dana 23. rujna 2022. Netflix je objavio prvu fotografiju iz produkcije, koja prikazuje Amarteifio u kostimu – nježno izvezenoj bijeloj balskoj haljini koja je prekrivena svjetlucavim srebrnim ogrtačem i dijamantinom krunomza glavu – dok zuri u kameru, nesigurnog izraza lica ona započinje novo poglavlje u svom životu koje će promijeniti tijek povijesti.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Black Girl Nerds (@blackgirlnerds)

Tko su novi likovi?

U seriji će se glumici, koja je imao male uloge u “Doctor Who”, “Line of Duty” i “Sex Education”, pridružiti niz drugih novih glumaca u Bridgertonovom svemiru: Corey Mylchreest kao mladi kralj George; Michelle Fairley kao Augusta, princeza udovica koja će učiniti sve što je potrebno da osigura položaj svog sina; i Arsema Thomas kao mlada Agatha Danbury, koja koristi Charlottin dolazak da pronađe vlastiti put u visoko društvo. 

 

Adjoa Andoh, koja utjelovljuje Lady Danbury u Bridgertonu, također će se pojaviti, kao i Rosheuvel i Ruth Gemmell, Lady Violet Bridgerton iz izvorne serije. Glumačku postavu zaokružuju Hugh Sachs i Sam Clemmett kao starija i mlađa iteracija Brimsleya, kraljičinog tajnika od povjerenja; Rob Maloney kao kraljevski liječnik; i Cyril Nri kao Lord Danbury.

Kada je premijera serije?

Prvi teaser za seriju pojavio se 14. veljače—i to je još više podiglo očekivanja. Prikazuje zabrinutu Charlotte koja dolazi na dvor i prvi put susreće zgodnog kralja Georgea. Tada vidimo kako par izmjenjuje tajne poglede dok pleše, postaju intimni, a Charlotte konačno preuzima kontrolu nad svojim životom. “Ti si prva svoje vrste”, govori joj Lady Danbury Arseme Thomas. “Moraš osigurati svoj položaj.” Isječak je također potvrdio datum izlaska serije: 4. svibnja.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Harlton Empire (@harltonempire)

Mi seriju s nestrpljenjem iščekujemo i veselimo se njenom dolasku, naročito jer još uvijek nemamo novosti o trećoj sezoni “Bridgertona”. Uopće ne sumnjamo da ćemo uživati u otkrivanju života kraljice Charlotte i njezinom dolasku na tron. Je li ova premijera razlog zbog kojeg čekamo “Bridgerton”, nismo sigurni, ali vrlo vjerojatno je, samo se nadamo da velika pauza između sezona neće previše ohladiti gledatelje. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime