Subota, 23 ožujka, 2024

Queen Charlotte je Netflixova najgledanija serija s gotovo 150 milijuna sati gledanja

Sa svojih šest epizoda serija je u prvom tjednu prikupila više od 22 milijuna pregleda. Netflix izračunava ukupan broj pregleda dijeljenjem sati gledanja (148,28 milijuna) s ukupnim brojem sati izvođenja (6,49 sati)

Vladavina Shonde Rhimes nastavlja se njezinom posljednjom pobjedom, “Queen Charlotte: A Bridgerton Story”. Serija prequel “Bridgerton”, koja je počela 4. svibnja, zaradila je 148,28 milijuna sati pregleda u razdoblju od 1. do 7. svibnja, što ju čini najgledanijim naslovom streamera ovog tjedna. Sa svojih šest epizoda serija je u prvom tjednu prikupila više od 22 milijuna pregleda. Netflix izračunava ukupan broj pregleda dijeljenjem sati gledanja (148,28 milijuna) s ukupnim brojem sati izvođenja (6,49 sati).



Konteksta radi, najnovije Netflixove serije na vrhu ljestvice, uključujući “The Night Agent”, sezonu 3 “Outer Banks” i “Ginny & Georgia” sezonu 2, svaka je sastavljena od 10 epizoda. Druga sezona “Sweet Tooth” odmah je iza kraljevske ljubavne priče na 2. mjestu sa 60,47 milijuna sati pregleda. Prva sezona serije također se ponovno pridružila rangu na 6. mjestu s 25,18 milijuna sati gledanja jer su gledatelji ponovno gledali ili otkrivali seriju.

Tko je još na popisu?

Obje sezone “Firefly Lanea” su na popisu popularnih naslova, druga sezona serije pala je na treće mjesto s 54,32 milijuna sati pregleda nakon što se prethodno vratila na prvo mjesto s izlaskom posljednje polovice druge sezone. Sezona 1 zauzela je 7. mjesto sa 16,5 milijuna sati pregleda u trećem tjednu na ljestvici. Politički trileri “Diplomat” i “Noćni agent” pridružili su se ljestvici na 4. odnosno 5. mjestu. S Keri Russell i Rufusom Sewellom u glavnim su ulogama, drama je gledana 31,15 milijuna sati dok je serija Shawna Ryana zabilježila 26,88 milijuna sati gledanosti u svom sedmom tjednu među top 10 naslova.

U svom petom tjednu dostupnosti, “Beef” je postigao 14,79 milijuna sati gledanja, čime je serija predvođena Ali Wongom i Stevenom Yeunom, dospjela na deveto mjesto na listi — odmah ispod sedme i posljednje sezone “Workin’ Moms”, koja je osvojila 15,11 milijuna. sati pregledanih u drugom tjednu dostupnosti. Listu zatvaraju “Štrumpfovi” s 9,22 milijuna sati pregleda.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime