Subota, 23 ožujka, 2024

The Idol: Nova HBO serija koju je kreirao The Weeknd mogla bi postati novi hit!

Holivudske vile, šarene zabave, more kokaina i brzih automobila te 'Bolesni i izopačeni umovi' rečenica je s kojom započinje trailer pa nam se čini da ćemo se morati mentalno pripremiti na sve i svašta prije gledanja serije

Kanadski pjevač Abel Tesfaye, poznat pod umjetničkim imenom The Weeknd obilježio je ovu godinu sa svojim albumom “Dawn FM”. Album je pravo remek- dijelo s elektronskim disco zvukovima i futurističkim videospotovima koji su nadahnuti 80-ima. A njegovu “After Hours” eru, iz koje je proizašla popularna pjesma “Blinding Lights” sigurno nećemo zaboraviti. Vizualna priča koju Abel priča kroz oba albuma i koja nam daje pravo glazbeno iskustvo, pokazuje koliki je Abel veliki umjetnik.



On to i sam zna te kako bi dodatno pokazao svoj talent i kreativnost, ubacio se u stvaranje kinematičkog remek- djela. Naime, The Weeknd je jedan od scenarista i glavnih glumaca u novoj seriji HBO-a pod nazivom “The Idol”. Uz njega, seriju kreiraju i produciraju Reza Fahim te Sam Levinson, kreator megapopularne serije “Euphoria“. The Weeknd je podijelio prvi teaser trailer serije gdje se uz njega, u glavnoj ulozi pronašla i Lily-Rose Depp, te nam sami pogled na trailer ostavlja utisak da se radi o potencijalno velikom hitu.

Zanimljiva ljubavna priča

Samoproglašena kao “ljigava ljubavna priča u Hollywoodu”, serija “The Idol” prati pop pjevačicu koja započinje romansu sa zagonetnim vlasnikom kluba koji je također i vođa tajnog kulta. Holivudske vile, šarene zabave, more kokaina i brzih automobila te “Bolesni i izopačeni umovi” rečenica je s kojom započinje trailer, pa nam se čini da ćemo se morati brzinski mentalno pripremiti na sve i svašta prije gledanja serije. Iz trailera se također može zaključiti da će pop pjevačicu glumiti Lily-Rose Depp dok je u ulozi vlasnika kluba The Weeknd.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

Ako ste gledali “Euforiju”, onda ste mogli primijetiti koliko je serija vizualno na drugoj razini. Paleta boja u odjevnim kombinacijama i make- up likova odražava njihov karakter i stanje uma kroz seriju. Hoće li u tom smjeru ići i “The Idol”? “Vibra” Euforije se svakako osjeti, a nova HBO serija mogla bi krenuti i korak dalje. Ona daje puno eksplicitnije scene droge i oružja, a mogli bi dobiti i bolesniju ljubavnu priču.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp)

The Weeknd i Sam Levinson će zasigurno servirati izvanserijsko vizualno iskustvo, a s obzirom na holivudsku radnju s izvrnutom ljubavi, “The Idol” bi mogla biti kombinacija “Euforije” i “Bilo jednom u Hoolywoodu”. Još uvijek se ne zna kada će serija izaći na HBO platformu, no s obzirom na to da je trailer već vani, mogli bismo je gledati još ove godine.

Naslovna fotografija: @theidol

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime