Srijeda, 18 rujna, 2024

Thor: Love and Thunder – vraća se mnogima omiljeni Marvelov junak

U traileru vidimo i neka poznata lica, uključujući Valkyrie (Tessa Thompson), Korga (Taika Waititi) i njegovu bivšu djevojku Jane Foster (Natalie Portman), koja je prikazana kako rukuje Thorovim legendarnim čekićem Mjolnirom

Bog gromova se vratio! Nakon dugog čekanja, Marvel je 18. travnja konačno objavio prvi teaser trailer za “Thor: Love and Thunder”. Premda isječak traje manje od dvije minute, prepun je akcijskih sekvenci, zabavnih iznenađenja i sjajne glazbe koja podiže atmosferu napetih scena. S Chrisom Hemsworthom u glavnoj ulozi, novi film prati Thora nakon događaja iz filma “Osvetnici: Kraj igre”, a on kreće u potragu za “unutarnjim mirom”, prema službenom zapisu Marvela.



U traileru vidimo i neka poznata lica, uključujući Valkyrie (Tessa Thompson), Korga (Taika Waititi) i njegovu bivšu djevojku Jane Foster (Natalie Portman), koja je prikazana kako rukuje Thorovim legendarnim čekićem Mjolnirom. Prije izlaska filma u srpnju, evo svega što znamo o novoj Marvelovoj poslastici. 

Tko je u glumačkoj postavi filma “Thor: Love and Thunder”?

Osim povratka Hemswortha, Thompson, Waititija i Portman, u teaser traileru se prikazuje i glumačka ekipa “Čuvara galaksije”, uključujući Chrisa Pratta kao Star-Lorda, Davea Bautistu kao Drax the Destroyer, Pom Klementieffa kao Mantis, Karen Gillan kao Nebula. Prema Varietyju, Bradley Cooper i Vin Diesel također će se vratiti i posuditi glasove Rocket Raccoonu i Grootu.

U filmu ćemo također vidjeti Christiana Balea kao Gorr, galaktički ubojica koji predstavlja prijetnju za Thora i njegove prijatelje. Matt Damon također je spominjao da bi se mogao pojaviti u filmu, nakon što se prethodno pojavio u “Thor: Ragnarok” iz 2017.

Što je radnja “Thor: Love and Thunder”?

Iako je većina radnje filma držana u tajnosti, Marvel je dao službeni sinopsis kada su objavili teaser trailer. Prema priopćenju za javnost, “film pronalazi Thora (Chris Hemsworth) na putovanju koji se razlikuje od svega sa čim se do sada susreo – u potrazi za unutarnjim mirom. Ali njegovo mirovanje prekida galaktički ubojica poznat kao Gorr the God Butcher (Christian Bale), koji traži izumiranje bogova. Za borbu protiv prijetnje, Thor traži pomoć Valkire (Tessa Thompson), Korga (Taika Waititi) i bivše djevojke Jane Foster (Natalie Portman), koja – na Thorovo iznenađenje – neobjašnjivo upravlja čarobnim čekićem, Mjolnirom, kao Thor. Zajedno se upuštaju u kozmičku avanturu kako bi otkrili misterij osvete God Butchera i zaustavili ga prije nego što bude prekasno.”

 

 

 

Kada film stiže u kina?

Film će u Americi u kina stići 8. srpnja, a za sada još nije poznat datum dolaska u kina u Hrvatsku. Ipak, s obzirom na skori dolazak Disney + platforme, ljubitelji filma će ga po svemu sudeći moći gledati i tamo. Marvel i Disney nisu objavili kada će “Thor: Love and Thunder” biti dostupan za streamanje na Disney+, ali s obzirom na to da su prethodna Marvelova izdanja imala 45-dnevno ekskluzivno prikazivanje u kinima, film vjerojatno neće stići na streaming servis do 22. kolovoza.

Naslovna fotografija: Marvel Studios

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime