Petak, 22 ožujka, 2024

Eternals je prvi Marvelov film u kojem se pojavljuju gluhi i gay likovi!

Film bi kako sada stvari stoje, treba izaći u petak, 5. studenog. 2021. godine. Budući da se situacija u cijelom svijetu pobošava, pretpostavlja se da će film doći u kina, a ne samo na  Disney+

Nakon stvaranja povijesti na dodjeli Oscara, Chloé Zhao nakon Nomadlanda kreće u svoj sljedeći podvig: vlastiti film u produkcij Marvel Cinematic Universe.



Ove zime vidjet ćemo njezin film u superherojskoj franšizi s Eternalsom, koja prati grupu bića nalik na bogove. Kao i većina filmova u MCU-u, glumci su s A-liste

Eternals izlazi 5. studenog

Film bi kako sada stvari stoje, treba izaći u petak, 5. studenog 2021. godine. Budući da se situacija u cijelom svijetu pobošava, pretpostavlja se da će film doći u kina, a ne samo na  Disney+.

Radnja Eternalsa se događa negdje u velikom sukobu Zemlje s Thanosom.
“Nakon događaja Avengers: Endgame, neočekivana tragedija potjera ih iz sjene i ponovno se okupe protiv najstarijeg neprijatelja čovječanstva, The Deviants”, navodi se u službenom sinopsisu Marvel Studiosa.

No, vratimo se unazad: Tko su uopće ta nadnaravna bića? Stvoreni su davno kad su vanzemaljski Nebeski ljudi došli na Zemlju i eksperimentirali s ljudskom rasom, prema Screen Rant-u. Rezultat su bila moćna, besmrtna bića poznata kao Eternals and evil te manje razvijena bića poznata kao Deviants. Eternals su se stoljećima infiltitrali među ljude, štiteći planet od svojih destruktivnih kolega.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Eternals (@eternals)

Glumačka postava je zapanjujuća

Angelina Jolie. Salma Hayek. Dvije zvijezde Igre prijestolja. Mišićavi Kumail Nanjiani. U nastavku upoznajte novi uzbudljivi spisak heroja.

  • Richard Madden (Igra prijestolja, Tjelohranitelj) kao Ikaris, najmoćniji od svih Etarnalsa
  • Gemma Chan (Ludi bogati Azijati) kao Sersi, ljubiteljica čovječanstva čije se podrijetlo (u stripovima) preklapa s onim Circe iz Homerove Odiseje
  • Kumail Nanjiani (Veliki bolesnik) kao Kingo, nebesko biće koje živi na Zemlji kao bollywoodska zvijezda
  • Lauren Ridloff (Zvuk metala) kao Makkari, najbrža Eternal
  • Brian Tyree Henry (Atlanta) kao Phastos, izumitelj
  • Salma Hayek kao Ajak, duhovna vođa super-snage
  • Lia McHugh kao Sprite, zauvijek mlada i djetinja Eternal
  • Don Lee (Vlak za Busan) kao Gilgamesh, moćni borac nadljudske snage
  • Barry Keoghan (Dunkirk) kao Druig, usamljenik za kojeg se zna da traži osobnu moć
  • Angelina Jolie kao Thena, ratnica i predstavnica božice Atene na Zemlji
  • Kit Harington (Igra prijestolja) kao Dane Whitman, koji preuzima plašt Crnog viteza

Već je izašao trailer

Još uvijek čekamo službene najave, ali Marvel je predstavio Eternalsa u nedavno objavljenom videozapisu.

 

Film sadrži prvu Marvelovu gay priču

Brian Tyree Henry glumi Phastosa, prvog otvoreno homoseksualnog superheroja u MCU-u.  Haaz Sleiman glumi njegovog supruga a imaju i zajedničko dijete. Njih dvoje dijele poljubac na ekranu, što je Sleiman opisao kao “lijep, vrlo dirljiv” trenutak.
“Svi su plakali na snimanju”, rekao je za NewNowNext. Šef Marvela Kevin Feige izjavio je za The Hollywood Reporter da je Phastosova veza “uvijek bila svojstvena priči i sastavu različitih vrsta Eternals”. 

Također predstavljen je prvi gluhi superheroj MCU-a

Makkari je u Marvelovim stripovima prikazan kao netko tko nema probleme sa sluhom, ali u filmu će ga glumiti gluha glumica Lauren Ridloff.
“Oduševljena sam što mi se pružila prilika da predstavljam zajednicu gluhih”, rekla je o svojoj ulozi i dodala: “Mislim da ima dovoljno mjesta za još takvih priča.”

Zhao je kazala: “Željela sam da film odražava svijet u kojem živimo.”

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime