Ponedjeljak, 16 rujna, 2024

Tjedna preporuka: Šest najgledanijih serija i emisija

Donosimo vam nekoliko preporuka serija na STAR kanalima koje će vas provesti kroz zimska popodneva i večeri ispunjene uzbuđenjem, smijehom i napetošću

Uz zalazak sunca koji sve ranije obavija svojim hladnim zracima i listopadski vjetar koji sve više donosi miris jeseni, čini se da je došlo vrijeme da se ušuškamo u toplinu svog doma. Meki pokrivači i šalice vruće čokolade postaju naši najbolji prijatelji, dok se pred nama otvaraju beskrajne mogućnosti za provođenje udobnih večeri unutar četiri zida. Kao da nas priroda podsjeća da je sada pravo vrijeme za opuštanje i uživanje u svojim omiljenim serijama. Upravo u tom duhu, donosimo vam nekoliko preporuka serija na STAR kanalima koje će vas provesti kroz zimska popodneva i večeri ispunjene uzbuđenjem, smijehom i napetošću, donoseći toplinu i zabavu u vaš dom.



24Kitchen – Stanley Tucci: U potrazi za Italijom, od 23. listopada, pon – pet u 14 sati

Stanley Tucci gosti se pizzom u Napulju, u Rimu traži glasovite ‘četiri paste’, istražuje
svoj bivši dom Toskanu, posjećuje najsiromašniju talijansku pokrajinu Siciliju, a u pokrajini Venetu i samoj Veneciji istražuje mletačku domišljatost. Na gastro putu po Italiji poznati glumac odlazi i u Bolognu, talijansku prijestolnicu hrane te u Milano, prijestolnicu mode.

National Geographic – Hitlerovo posljednje uporište, 31. listopada u 22 sata

U prvoj epizodi emisije vraćamo se u srpanj 1944. Ova dokumentarna serija koristi rekonstrukcije događaja kako bi gledateljima pružila detaljan uvid u povijesne događaje i njihov kontekst. Kroz nekoliko epizoda pruža gledateljima priliku da bolje razumiju
posljednje dane nacističke Njemačke i globalni utjecaj Drugog svjetskog rata.

STAR Crime – Prevaga: Iskupljenje, od 17. listopada, pon – pet u 20 sati

Ekipa stručnjaka za prevaru i krađu, koju predvodi Nathan Ford, koristi svoje vještine
kako bi pomogla običnim ljudima koji su žrtve korupcije i nepravde. Serija donosi svojevrsnu nostalgičnu vrijednost za obožavatelje originalne serije, istovremeno nudeći
nove priče i izazove. Iako se sastav nije previše promijenio, serija je dobila nekoliko
novih likova kako bi osvježila dinamiku i priče.

STAR – Uzbuna: odjel nestalih osoba, od 9. listopada, ponedjeljkom u 22 sata

Svaka epizoda prikazuje napete potrage za nestalim osobama, dok policajac Jason Grant i
njegova bivša supruga traže istinu o njihovom davno izgubljenom sinu. Serija koja privlači gledatelje zainteresirane za kriminalističke drame i teme vezane za nestale osobe, ali također pruža emocionalni aspekt kroz prikaz obiteljskih dinamika.

STAR Life – Zato mi pomogni, Todde!, od 23. listopada, pon – čet u 21 sat

Kao dječak Todd je htio biti privatni detektiv. Ostvarivši svoj san, dobar je u poslu koji radi, ali bez cilja u životu. To se ne može reći i njegovu uspješnu majku odvjetnicu. Pristaje raditi u njezinoj tvrtki, ali samo ako može biti ono što želi biti.

STAR Movies – Spašavanje vojnika Ryana, 21. listopada u 22.15 sat

Radnja se događa u Francuskoj 1944., ubrzo nakon invazije na Normandiju. Govori o američkim vojnicima koji kreću iza neprijateljskih linija, kako bi spasili padobranca Jamesa Ryana. Ovaj američki ratni film režirao je Steven Spielberg, a smatra se jednim od najboljih ratnih filmova ikada snimljenih.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime