Subota, 27 srpnja, 2024

Tračerica, One Tree Hill i druge kultne serije koje ponovno gledamo

Neke od ovih serija su postale kultne i nema generacije koja ih nije gledala, a sada se vraćaju na streaming servise Netflix i HBO

Neke od ovih serija su postale kultne i nema generacije koja ih nije gledala, a sada se vraćaju na streaming servise Netflix i HBO. Ponovno možemo uživati u avanturama Prijatelja ili pratiti istrage Arie Montgomery i njezinih prijateljica. U nastavku vam donosimo popis starih serija koje vrijedi pogledati!



Tračerica

Serija koja je snimljena prema istoimenoj best-selling knjizi autorice Cecily von Ziegesear prati grupu tinejdžera na Upper East Sideu. Svatko od njih ima tajne koje ne mogu sakriti od bloga “Tračerica” jer ih uvijek nadzire. Pratimo njihov privilegiran život u njujorškom Manhattanu, pun tajni, prijevara, ucijenjivanja, partijanja i drame. Glavnu ulogu ima Blake Lively u ulozi Serene Van Der Woodsen. Seriju možete gledati ponovno na Netflixu. 

Prijatelji

Serija o grupi prijatelja koji žive zajedno u New Yorku. Bavi se životom u dvadesetima i imamo priliku vidjeti kako svako od njih ima različiti životni put. Ljubavna drama između Rachel i Rossa je obilježila cijelu seriju, a možete ju gledati na Netflixu.

Slatke male lažljivice

Ako ste fan kriminalističkih serija onda su “Slatke male lažljivice” pravi izbor za Vas. Serija prati srednjoškolke i prijateljice Spencer, Ariju, Emily, Hannu i Alison. Djevojke se udalje nakon što Alison nestane jedne noći dok su spavale u Spencerovoj staji. Ovo je još jedna u nizu tinejdžerskih serija prepunih drame, ljiubavnih trokuta i sl. Serija je trenutno na Netflixu. 

One Tree Hill

Serija je smještena u izmišljenom gradu Tree Hill u Sjevernoj Karolini. Prati život dvojice polubraće Lucasa (Chad Michael Murray) i Nathana Scotta (James Lafferty) koji se natječu za pozicije u koršakaškom timu te drami koja proizlazi iz toga. 

Seks i grad

Komedija iz 1998. prati četiri prijateljice u srednjim trideserima godinama i istražuje kako promjene u ulogama žena u društvu, kako na radnom mjestu tako i iza zatvorenih vrata, utječu na njihove ljubavne odnose s muškarcima. Radnja je smještena u New Yorku koji je na mnogo načina zvijezda serije. Sarah Jessica Parker je u ulozi spisateljice Carrie Bradshaw. Seriju možete gledati na HBO-u. 

Naslovna fotografija: Unsplash

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime