Subota, 23 ožujka, 2024

‘And Just Like That…’ stiže treća sezona serije!

U seriji će ponovo glumiti Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis. U drugoj sezoni svjedočili smo povratku Johna Corbetta u ulozi Adriana

Serija “And Just Like That” dobiva treću sezonu! Vijest je to koja dolazi neposredno prije finala druge sezone koja je najavljena na HBO Maxu 24. kolovoza. Druga sezona premijerno je prikazana 22. lipnja. “Oduševljeni smo što provodimo više vremena u “Seks i grad” priči pričajući nove priče o životima ovih srodnih i ambicioznih likova koje igraju ovi nevjerojatni glumci” rekao je izvršni producent i voditelj serije Michael Patrick King. 



U seriji će ponovo glumiti Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis. U drugoj sezoni svjedočili smo povratku Johna Corbetta u ulozi Adriana. Uz njega glumačku postavu još čine Sara Ramirez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler, Christopher Jackson, Niall Cunningham, Cathy Ang i Alexa Swinton. 

Kim Cattrall će se ipak pojaviti u seriji

Kim Cattrall, koja glumi Samanthu Jones, nakon mnogih kontroverza vezanih uz njezino pojavljivanje u seriji, ipak će se pojaviti u zadnjoj epizodi druge sezone. “Drago nam je podijeliti s vama da je od lansiranja druge sezone, “And Just Like That…” rangiran kao broj 1 Max Original u ukupnom poretku, te je najgledaniji ponovni Max Original do danas.” rekla je Sarah Aubery, voditeljica produkcije. 

“Kako se približavamo dugo očekivanom finalu sezone u četvrtak, podižemo svoj kozmos od Micheala Patricka Kinga i njegovog veličanstvenog tima pisaca, producenata, glumačke postave i ekipe koji nas nastavljaju šarmirati, 25 godina kasnije, dinamičnim prijateljstvima i zanimljivim pričama. Jedva čekamo da publika vidi kamo će treća sezona odvesti naše omiljene Njujorčane.”

Michael Patrick King je razvio seriju, uz to što je bio izvršni producent i showrunner. Parker, Nixon i Davis su također izvršni producenti. HBO seriju “Seks i grad” kreirao je Darren Star prema istoimenoj knjizi “Seks i grad” autorice Candace Bushnell.

Mi smo, malo je reći, uzbuđeni zbog treće sezone. Nadamo se da će biti mnogo više Samanthe.

Naslovna fotografija: HBO Max

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime