Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Uskoro izlazi serija snimljena prema filmu Okrutne namjere!

Serija će biti o nemilosrdnom polubratu i sestri u Washingtonu, DC, koji će učiniti sve da ostanu na vrhu hijerarhije na svom fakultetu

U doba beskrajnih ponovnih pokretanja popularnih filmova i serija, mogli biste se iznenaditi kada saznate da je klasičnom tinejdžerskom filmu iz 90-ih “Okrutne namjere” bilo teško probiti se za svoje mjesto ponovnog oživljavanja na sceni. Ali konačno, to se ipak događa. TVLine je izvijestio da je Amazon dao zeleno svjetlo za seriju od osam epizoda “Okrutne namjere”, adaptaciju filma iz 1999., u kojoj polubrat i sestara — koje glume Ryan Phillippe i Sarah Michelle Gellar — pokušaju namamiti na grijeh lik Reese Witherspoon kako bi prekršila obećanje da se neće upuštati u seksualne odnose prije braka koje jedala je u eseju objavljenom u nacionalnom časopisu.



Vijest dolazi nakon što se pričalo o dva restarta filma koja prethodno nisu uspjela doći do emitiranja. Prvo je Fox snimio dvije epizode serije pod nazivom “Manchester Prep” koja je otkazana prije emitiranja i prerađena u izravni video nastavak pod nazivom “Cruel Intentions 2”. Zatim, 2016., NBC je prekinuo snimanje nastavka serije na originalni film, iako je Gellar bila angažirana da ponovi svoju ulogu Kathryn Merteuil.

Koja će biti radnja serije?

Prema TVLineu, serija će biti o nemilosrdnom polubratu i sestri u Washingtonu, DC, koji će učiniti sve da ostanu na vrhu hijerarhije na svom fakultetu. Ali kada incident zaprijeti srušiti sustav, oni su spremni učiniti sve što je potrebno kako bi zadržali vlast, što uključuje i zavođenje potpredsjednice kćeri Sjedinjenih Država.

Serija “Okrutne namjere” još nema datum izlaska, ali vjerojatno neće biti objavljena (najranije) do kraja 2023., budući da bi snimanje trebalo početi u Torontu u lipnju, navodi TVLine. Mi joj se svakako veselimo, a čini se da će 2024. biti veoma zanimljiva godina kada su u pitanju serije i filmovi.

Naslovna fotografija: YouTube sceenshot

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime