Subota, 23 ožujka, 2024

Aidan ili Franklyn: Koga će ljubiti Carrie u novoj sezoni And Just Like That?

Aidan Shaw neće biti jedini muškarac koji se natječe za Carrienu naklonost. Iako se čini da će se Aidan zapravo vratiti kao potencijalni ljubavnik Carrie Bradshaw. Prve fotografije sa seta pokazale su kako Carrie izgleda prisno sa svojim producentom podcasta, Franklynom

Fotografije Sarah Jessice Parker i Johna Corbetta koji se drže za ruke na ulici u New Yorku nisu bile fotografije mamac za koje su neki obožavatelji mislili da jesu. Bivši filmski par ponovno je viđen kako snima scene u New Yorku. Fotografi su snimili fotografije Parkera i Corbetta kako zajedno snimaju scenu unutar trgovine s kućnim potrepštinama u New Yorku.



Nema informacija o tome što točno ta scena uključuje, ali Parker i Corbett, kao Carrie i Aidan, svakako su izgledali savršeno opušteno jedno s drugim. Neki obožavatelji teoretiziraju da bi ova posebna scena mogla biti prvi put da se susreću nakon dužeg vremena. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by And Just Like That… (@justlikethatmax)

Aidan Shaw neće biti jedini muškarac koji se natječe za Carrienu naklonost. Iako se čini da će se Aidan zapravo vratiti kao potencijalni ljubavnik Carrie Bradshaw. Prve fotografije sa seta pokazale su kako Carrie izgleda prisno sa svojim producentom podcasta, Franklynom. Franklyn, kojeg glumi Ivan Hernandez, i Carrie poljubili su se u posljednjim trenucima prve sezone serije. Slike su sugerirale da će dvojac nastaviti tamo gdje su stali.

Kada stiže druga sezona

Ne znamo jesu li vezu prekinuli ili su odlučili da im je bolje kao prijateljima. Bez obzira na to, čini se da će se Aidan vratiti u kasnijim epizodama. Prema New York Postu, insajder tvrdi da će ponovno okupljanje Carrie i Aidana započeti elektronički, putem e-maila. Ipak, neće tako ostati dugo. Kako se njihov slatki šoping uklapa u tu priču ostaje samo nagađati. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by And Just Like That… (@justlikethatmax)

HBO Max tek treba objaviti datum izlaska za 2. sezonu. Znamo da je snimanje započelo u listopadu 2022. Očekuje se da će glumci snimati tijekom barem većeg dijela zime. Vjerojatna je premijera u proljeće ili rano ljeto. Službeni trailer također tek treba biti objavljen.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime