Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Uskoro stiže peta sezona Sluškinjine priče, koja će biti najuzbudljivija dosad

U petoj sezoni 'Sluškinjine priče', June će se suočiti s posljedicama ubojstva zapovjednika Waterforda. June će se također boriti da redefinira svoj identitet i svrhu

Hulu je konačno otkrio datum izlaska pete sezone svoje hit distopijske serije “Sluškinjina priča”. Serija će se vratiti sa svojom petom sezonom 14. rujna 2022. Uz datum izlaska objavljeno je i nekoliko novih fotografija iz nadolazeće sezone.



U petoj sezoni “Sluškinjine priče”, June će se suočiti s posljedicama ubojstva zapovjednika Waterforda. June će se također boriti da redefinira svoj identitet i svrhu. U međuvremenu, udovica Serena pokušat će podići svoj profil u Torontu dok se Gileadov doseg širi prema Kanadi. Ono što ćemo još vidjeti u petoj sezoni je udruživanje zapovjednika Lawrenca i tete Lydije  za vrijeme rada reformi Gileada i usponu na vlast. A June, Luke i Moira borit će se s Gileadom izdaleka dok nastavljaju svoju misiju pronalaska i spašavanja Hannah, Juneine kćeri.

Serena i June su dva kontrasta serije

Dvije nove slike prikazuju Serenu i June, dva kontrastna lika unutar serije. Serena, supruga zapovjednika Waterforda, prikazana je u odjeći kojom iskazuje žalost, zajedno s crnim velom i haljinom. Međutim, umjesto da izgleda posebno žalosno, Serena izgleda, pa, spokojna. Na licu joj ostaje mali osmijeh dok gleda prema dolje u nevidljivi predmet (možda grob pokojnog muža?). Svakako, za ožalošćenu udovicu, nova sezona će donijeti mnoge životne izazove. 

Druga objavljena nova slika prikazuje June, ranije poznatu u Gileadu kao Offred, odjevenu u suprotnost od Serene, u bijelo. Međutim, June izgleda sve samo ne mirno. Oči su joj se zakočile na ekranu, a ustima pokazuje režanje. June, nakon ubojstva zapovjednika Waterforda, spremna je za borbu.

“Sluškinjinu priču” producirala je televizija MGM. Izvršni producenti serije su Moss, Bruce Miller, Warren Littlefield, Daniel Wilson, Fran Sears, Eric Tuchman, Yahlin Chang, Rachel Skukert, Sheila Hockin, John Weber, Frank Siracusa, Steve Stark i Kim Todd.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime