Subota, 23 ožujka, 2024

Volite Sluškinjinu priču? Ovih 7 serija dodajte na to watch listu

Ako ste završili s gledanjem 4 sezone popularne serije, imamo dobre vijesti, potvrđena je 5 sezona! Ali, neće biti prikazana prije ljeta 2022. godine, pa smo za sve ljubitelje 'Sluškinjine priče' pronašli 7 serija koje će vas zaintrigirati dok čekate nova događanja u Gileadu

‘Sluškinjina priča’ je serija koja svakom epizodom ne prestaje šokirati svoje gledatelje. Možda je najstravičnija stvar u seriji to što možemo pronaći jednakosti, doduše sitne, ali opet jednake svijetu u kojem danas živimo. Hoćemo li u budućnosti živjeti kao u Gileadu? Iskreno se nadamo da nećemo!



The Americans 

Elizabeth i Phillip i njihovo dvoje djece su prosječna obitelj – osim što su zapravo ruski agenti. Par čini sve što je potrebno da bi služio svojoj zemlji, a pritom počine razne zločine kako bi ostvarili svoj cilj. 

The Man In The High Castle

Ako ste fascinirani distopijskim svijetom ‘Sluškinjine priče’, onda je ovaj alternativni pogled na Ameriku kako bi izgledala da je Njemačka pobijedila u ratu – definitivno serija koja će vam privuči pažnju. Serija prati mladu ženu koja živi u SAD-u pod nacističkom upravom, ali otkriva istinu: Njemačka nikada nije trebala pobijediti.

Westworld

U Westworldu se nevjerojatno realistična umjetna inteligencija, uz pomoć koje je moguće razmišljati i osjećati, koristi kao igračka za bogate. Namjenjena je svima koji traže užitak, a posjećuju tematski park ‘Westworld’. Na njihovu nesreću, AI počinje uzvraćati udarac. 

Orphan Black

Ovo je jedna od najcjenjenijih serija u posljednje vrijeme. Prati Saru, sitnu kriminalku koja se šokira kad vidi svoju dvojnicu Beth kako se baca ispred vlaka. Tada je shvatila da se može pretvarati da je Beth (mrtva žena) i isprazniti joj bankovni računi. Ulazeći u Bethin svijet, ona se upleće u nešto veće nego što je ikada mogla zamisliti.

Velike male laži

Ako volite glumačku postavu u kojoj prevladavaju žene, teško da ćete pronaći nešto bolje od ove drame koja prati živote pet žena koje imaju djecu u istom razredu u školi. Svaka ima svoje tajne, a serija cijelo vrijeme ide “naprijed-natrag” kako bi otkrila istinu nakon što je pronađeno mrtvo tijelo.

Upload

Ova futuristička komedija puno je veselija od ‘Sluškinjine priče’, ali također prikazuje nove svjetove i njihovu mračnu stranu. U seriji, nakon što umrete, vaša se svijest može prenijeti u zagrobni život po vašem izboru (i, što je još važnije, vaš bankovni račun). Kad Nathana “uploadaju” prerano, počinje shvaćati da je ima više detalja o razlogu njegove smrt nego što je bio svijestan, te započinje istragu vlastitog ubojstva.

Years and Years

Očekujte slomljeno srce nakon gledanja ove serije koja prikazuje normalnu, relativno sretnu obitelj i svijet koji se s godinama mijenja. Kako krajnje desničarske političke stranke osvajaju moć, banke propadaju, a izbjeglice sve više stvaraju probleme. Serija prikazuje zastrašujući pogled na to koliko bi lako svijet mogao skliznuti u distopijski kaos.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime