Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Veljača na HBO i Cinemax programima prepuna je premijera serija i filmova kojima se veselimo!

Popis je zanimljiv i uzbudljiv, a očekuju nas mnoge premijere serija čiji smo povratak jedva čekali, kao i mnogi dobri filmovi

Otkrivena je cijela postava novih filmskih i TV naslova koji dolaze na HBO kanale u veljači 2022. godini. Popis je zanimljiv i uzbudljiv, a očekuju nas mnoge premijere serija čiji smo povratak jedva čekali, kao i mnogi dobri filmovi.



U veljači ćemo tako uživati u premijeri druge sezone akcijske znanstveno-fantastične drame Ridleya Scotta “Vučji odgoj”. Dolazi i mnogima omiljena mračna serija “Euforija”,  treća sezona predivne priče “Genijalna prijateljica”, kao i posljednja sezona serije “Ubijanje Eve”. Jedva čekamo premijeru serije “Pozlaćeno doba” i “Negdje netko”.

Na HBO i Cinemax programe dolaze i razni filmovi u kojima smo uživali u 2021. godini, ali i neki kultni koje možemo gledati ponovno nebrojeno puta. “Kralj Richard”, “Svi sveci mafije”, i “Čuvaj me s leđa 2” samo su neki od njih. Nastavite čitati i otkrijte što sve dolazi na HBO GO i njegove televizijske kanale. Vjerujete, nećete ostati razočarani.

HBO GO – preporuka

VUČJI ODGOJ II – Premijera 3. veljače

Smještena na tajanstveni djevičanski planet u ranom stadiju kolonizacije, serija se usredotočuje na dvoje androida koji imaju zadatak odgajati ljudsku djecu u novonastaloj koloniji ljudi koju prijete rastrgati vjerske razlike.

GENIJALNA PRIJATELJICA III – Premijera 6. veljače

Elena Greco sada je ostarjela žena koja otkriva da je najvažnija prijateljica u njezinu životu, Raffaella Lila Cerullo, nestala. Autorica zatvorena u kući punoj knjiga, Elena počinje pisati priču o svom i Lilinu burnom prijateljstvu.

UBIJANJE EVE IV – Premijera 27. veljače

Eve je pametna operativka sigurnosne službe kojoj je dosadno. Villanelle je otmjena, talentirana ubojica. Ove dvije izrazito pametne žene, jednako opsjednute jedna drugom, sukobljavaju se u epskoj igri mačke i miša.

HBO preporuka

EUFORIJA II – Ponedjeljkom

Usred isprepletenih života u gradu East Highlandu, 17-godišnja Rue (Zendaya) mora pronaći nadu dok uravnotežuje pritiske ljubavi, gubitka i ovisnosti.

NETKO NEGDJE – Ponedjeljkom

Unatoč prostranim ravnicama i beskrajnim prerijama, Kanzas može ograničiti nekoga poput Sam Miller. Priča prati Sam, pravu Kanzašanku na površini koja se, ispod svega, bori da se uklopi u kalup rodnog grada.

OBITELJ PRAVEDNIKA II – Ponedjeljkom

Serija prati svjetski poznatu televangelističku obitelj s dugom tradicijom devijantnosti, pohlepe i dobrotvornog rada. U drugoj sezoni Gemstoneima prijete stranci iz prošlosti i sadašnjosti koji žele uništiti njihovo carstvo.

POZLAĆENO DOBA – Utorkom

Američko pozlaćeno doba bilo je razdoblje golemih ekonomskih promjena. U tom kontekstu, priča počinje 1882. s mladom Marian Brook, siročetom južnjačkog generala, koja se useljava u dom svojih strogo konvencionalnih teta u New Yorku.

GOMORA V – Utorkom

Sukob Levantesa i Patrizija ostavio je Napulj u rasulu prisiljavajući Gennyja da se vrati u akciju. Rat je neizbježan, a njegovi su neprijatelji žestoki. Ali Genny će uskoro doći do senzacionalnog otkrića: Ciro Di Marzio živ je u Latviji.

PATROLA PROKLETIH III – Utorkom

Treća sezona počinje kulminacijom Dorothyna sukoba sa Svjećarom koji dovodi do razornog gubitka. Patrola prokletih nalazi se na teškom raskršću i svaki se član bori suočiti se s tim tko je i tko želi biti.

KRALJ RICHARD – Premijera 6. veljače

Temeljen na istinitoj priči, „Kralj Richard” prati putovanje Richarda Williamsa (Will Smith), nepokolebljivog oca koji je ključan u odgoju dviju najdarovitijih sportašica svih vremena, koje će u konačnici zauvijek promijeniti tenis.

ČUVAJ ME S LEĐA 2 – Premijera 13. veljače

Suspendirani tjelohranitelj Michael Bryce mora se ponovno udružiti s plaćenim ubojicom Dariusom Kincaidom i njegovom suprugom Soniom kako bi spriječio osvetoljubivog i moćnog luđaka u terorističkom napadu na Europu.

SVI SVECI MAFIJE – Premijera 20. veljače

Dugo iščekivani filmski nastavak HBO-ove serije “Obitelj Soprano” smješten je u eksplozivnu eru nereda u Newarku, kada suparnički gangsteri počinju ustajati i izazivati vlast svemoćne kriminalne obitelji DiMeo nad rasno podijeljenim gradom.

ONI KOJI MI ŽELE SMRT – Premijera 27. veljače

Kad vatrogasna spasiteljica Hannah (Angelina Jolie) naiđe na krvavog i traumatiziranog 12-godišnjaka, zajedno se zapute kroz kilometre guste šume s dvojicom nemilosrdnih ubojica za petama koji love dječaka kroz požar u divljini Montane.

HBO2 preporuke

MJESTO TIŠINE 2 – 4. veljače

Nakon smrtonosnih događaja kod kuće, obitelj Abbott sada se mora suočiti s užasima vanjskog svijeta. Prisiljeni upustiti se u nepoznato, brzo shvaćaju da stvorenja koja love zvukom nisu jedine prijetnje koje vrebaju iza pješčane staze.

SNAKE EYES – Premijera 5. veljače

Snake Eyes, uporan samotnjak, prihvaćen je u drevni japanski klan Arashikage koji ga poučava vještinama nindža-ratnika i osigurava mu dom. Ali kada se otkriju tajne iz njegove prošlosti, čast i odanost Snake Eyesa naći će se na kušnji.

MALE STVARI – Premijera 20. veljače

Zamjenik šerifa okruga Kern Joe „Deke” Deacon (Denzel Washington) poslan je u Los Angeles na zadatak koji je trebao biti brzo prikupljanje dokaza. Umjesto toga, biva upleten u potragu za serijskim ubojicom koji terorizira grad.

JUDA I CRNI MESIJA – Premijera 22. veljače

FBI doušnik William O’Neal infiltrira se u stranku Crnih pantera iz Illinoisa i ima zadatak pratiti njihova karizmatičnog vođu, predsjednika Freda Hamptona te nalazi radost u manipuliranju svojim suborcima i ljudima za koje radi.

TOM I JERRY – Premijera 25. veljače

Kad se Jerry useli u najbolji hotel u New Yorku uoči vjenčanja stoljeća, planerica događaja angažira Toma da ga se riješi. Međutim, bitka mačke i miša koja uslijedi prijeti uništiti njezinu karijeru, vjenčanje, a možda i sam hotel.

HBO 3 preporuke

MLADI SHELDON V – Premijera 5. veljače

Serija je prednastavak „Teorije velikog praska” i prati 10-godišnjeg Sheldona Coopera koji pohađa srednju školu i nastoji se uklopiti u svijet oko sebe dok se obitelj i prijatelji pokušavaju nositi s njegovim jedinstvenim intelektom.

PANDŽE IV – Premijera 9. veljače

Ultramračno i ludo duhovito promišljanje o opakosti žena u kojemu pratimo uspon pet različitih, no podmuklih manikerka koje rade u salonu za nokte u Floridi, u kojem se događa mnogo više od svilenih manikura i pedikura.

ZVIJER MORA UMRIJETI – Premijera 17. veljače

Nakon smrti 6-godišnjeg sina u prometnoj nesreći, sve što Frances Cairnes želi jest uloviti i ubiti čovjeka za kojeg vjeruje da je odgovoran. Kad mu napokon uđe u trag, na prijevaru mu se uvuče u kuću i iznutra planira njegovo ubojstvo.

VELIKA II – Nedjeljom

 U drugoj sezoni “Velike”, Katarina napokon preuzima rusko prijestolje za sebe, ali ako je mislila da je svrgavanje muža bilo teško, to nije ništa u usporedbi sa stvarnošću “oslobađanja” zemlje koja ne želi biti oslobođena.

POSTAJA TEMPLE II – Srijedom

U prvoj sezoni Daniel nekako je uspijevao žonglirati sa svime dok se brinuo za svoju ženu Beth u ilegalnoj klinici ispod stanice metroa Temple. No sada se sve ruši kad se Beth probudi iz kome i traži odgovore.

ANGELA BLACK – Četvrtkom

Znajući da je zarobljena u braku iz kojega ne može pobjeći, Angela se pomirila sa svojom sudbinom, sve dok joj jednoga dana ne pristupa privatni istražitelj koji joj otkriva neke strašne istine o njezinu nasilnom mužu.

CINEMAX preporuke

RITAM LUDILA – Premijera 6. veljače

Nadobudni mladi bubnjar Andrew Neiman upiše se na prestižan glazbeni konzervatorij, gdje njegovi snovi o slavi dolaze pod mentorstvo najuvaženijeg profesora na sveučilištu, čija bi tvrdoglava potraga za savršenstvom mogla obojicu uništiti.

PLAVUŠA S HARDWARDA – 13. veljače

Elle Woods je mondena kalifornijska plavuša s fantastičnim prijateljima i najzgodnijim dečkom na kampusu. No kada je Warner Huntington III. iznenada ostavi i ode studirati pravo na Harvard, Elle uzima stvari u svoje manikirane ruke.

PLAVUŠA UZVRAĆA UDARAC – 13. veljače

Sada mlada odvjetnica u usponu Elle Woods uskoro će postati partnerica u svojoj tvrtki, ali kad sazna da se na rođacima njezine čivave Bruisera ispituje kozmetika, Elle odlazi u Washington kako bi se borila za prava životinja.

CINEMAX 2 – Preporuke

STRAŠILO – Premijera 5. veljače

Ona je iscjeliteljica, pustinjakinja, sveta luda i pijanica, koja je davno digla ruke od sebe. Svi je izbjegavaju i boje je se, ali potajno noću svi žure k njezinoj kući. Uostalom, samo ih ona može riješiti njihovih bolesti.

PILOTOVA ŽENA – Premijera 26. veljače

Kad studentica Asli upozna karizmatičnog Saeeda 90-ih, odmah se zaljube. Vjenčaju se i obećaju čuvati jedno drugom tajne. Budućnost izgleda svijetla, ali početkom 21. stoljeća Saeed donosi odluku koja će potresti cijeli svijet.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime