Ponedjeljak, 14 listopada, 2024

Što nas očekuje u 6. sezoni serije ‘Virgin River’?

U glavnoj ulozi i dalje ćemo gledati Alexandru Breckenridge koja glumi Mel, Jacka glumi Martin Henderson, Tim Matheson je Doc, Annette O Toole glumi Hope i Colin Lawrence Preachera

Jesen je došla ranije od očekivanog sa novom sezonom “Virgin Rivera”. A posljednja sezona serije ostavila nas je bez teksta sa puno nedovršenih zapleta. Serija prati mladu medicinsku sestru Mel koja se preselila iz Los Angelesa u fiktivni grad u Sjevernoj Kaliforniji. 



“Virgin River” je poznata po svojim napetim i ne dovršenim završecima. Na kraju druge sezone jedna od zadnjih scena bila je u Melinom baru, a na podu ležao i krvario njen ljubavnik. Serija je inače nastala prema istoimenom romanu Robyn Carrove. 

Veliki neočekivani uspjeh

U srpnju prošle godine premijerno je prikazana četvrta sezona. Serija je doživjela toliki uspjeh da je sa vrha Nielsenove tjednje ljestvice Top 10 Streminga skinula četvrtu sezonu “Stranger Things”. Iako je tek izašla peta sezona “Virgin River” još u svibnju prošle godine serija je dobila dopuštenje od Netflixa za snimanje nove sezone. 

Sve što znamo o radnji šeste sezone

Ako niste još pogledali petu sezonu do kraja, upozoravamo vas da u nastavku može biti spoilera! Vjerujemo kako će šesta sezona pratiti detalje oko Melinog misterioznog oca, Calvinov povratak, Preacherovu sudbinu nakon otkrića Wesova tijela i moguću vijest o Lizzienoj trudnoći. 

U glavnoj ulozi i dalje ćemo gledati Alexandru Breckenridge koja glumi Mel, Jacka glumi Martin Henderson, Tim Matheson je Doc, Annette O Toole glumi Hope i Colin Lawrence Preachera. 

Sada je tek izašla peta sezona pa sigurno ne možemo očekivati novu sezonu brzo. Ipak, možemo je očekivati tijekom sljedeće godine. U obzir treba uzeti i štajkove u Hollywoodu koji otežavaju snimanje kada je u pitanju produkcija. 

Naslovna fotografija: YouTube screenshot

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime