Subota, 7 rujna, 2024

Willie Garson, glumac iz serije ‘Sex i grad’, preminuo u 57. godini

U seriji 'Sex i grad' Garson je glumio Stanforda Blatcha, prijatelja Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker). Redovito se pojavljivao u epizodama tijekom svih sezona serije i u oba filma

Glumac Willie Garson, najpoznatiji je po svojoj ulozi Stanforda Blatcha u seriji i filmovima ‘Sex i grad’, preminuo je u 57 godini.



“Toliko te volim tata. Počivaj u miru i jako mi je drago što si sve svoje avanture podijelio sa mnom i uspio toliko postići. Ponosan sam na tebe.”, napisao je njegov sin Nathen Garson na Instagramu. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Nathen Garson (@nathen_garson)

Omiljen glumac i otac

U seriji ‘Sex i grad’ Garson je glumio Stanforda Blatcha, prijatelja Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker). Redovito se pojavljivao u epizodama tijekom svih sezona serije i u oba filma.
Glasnogovornik HBO -a/HBO Maxa također je potvrdio Garsonovu smrt, a mreža je u svom priopćenju odala počast jednoj od njegovih najpoznatijih uloga.
“Willie Garson je bio u životu, kao na ekranu, predan prijatelj i svjetlo za sve u svom svemiru”, stoji u izjavi. “On je stvorio jednog od najomiljenijih likova iz HBO panteona i bio je član naše obitelji gotovo dvadeset pet godina. Duboko smo tužni što smo saznali za njegovu smrt i izražavamo iskrenu sućut njegovoj obitelji i voljenima.”

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli And Just Like That… (@justlikethatmax)

Snimao i za ‘And Just Like That’

Garson, koji je rođen u New Jerseyju, sa 13 godina je počeo glumiti, a zatim je studirao glumu na Sveučilištu Wesleyan. Njegove prve uloge u Hollywoodu su bile gostujuće u serijama ‘Živjeli’ i ‘Obiteljske veze’. Na TV ekranima je nastavio stvarati reputaciju voljenog glumca. Osim uloge u filmu ‘Sex i gradu’, glumio je i u serijama ‘White Collar’, ‘NYPD Blue’ i ‘Hawaii Five-0’. Posljednja serija koju je snimao je ‘And Just Like That’, čija bi premijera na HBO Max -u trebala biti kasnije ove godine.

Garson je bio ponosan otac te veliki zagovornik organizacija koje pomažu djeci u pronalaženju domova putem usvojenja. Mnogi Garsonovi kolege su se na društvenim mrežama oprostili od glumca uz lijepe riječi te izrazili sućut njegovom sinu. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Cynthia Nixon (@cynthiaenixon)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime