Utorak, 26 ožujka, 2024

Povratak fantastičnih žena s Manhattana: Službeno je – vraća se Sex and the City!

Izvorne zvijezde Sarah Jessica Parker (Carrie), Kristin Davis (Charlotte) i Cynthia Nixon (Miranda) objavile su kasno u nedjelju na društvenim mrežama kako će njihova bivša HBO serija nastaviti živjeti s novim poglavljem na streaming bratu kabelske mreže, platformi HBO Max

U novom poglavlju mega popularnog serijala Seks i grad, Michaela Patricka Kinga u trajanju od 10 epizoda, ponovno ćemo se družiti uz Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthiu Nixon koje će ponoviti svoje uloge iz originalne TV serije i filmova.



Izvorne zvijezde Sarah Jessica Parker (Carrie), Kristin Davis (Charlotte) i Cynthia Nixon (Miranda) objavile su kasno u nedjelju na društvenim mrežama kako će njihova bivša HBO serija nastaviti živjeti s novim poglavljem na streaming bratu kabelske mreže, platformi HBO Max. Nova će se serija zvati ‘And Just Like That…’, kao hommage originalnoj seriji. Pratit će Carrie, Mirandu i Charlotte i njihovo prijateljstvo u 50-ima, a snimanje serije započet će krajem proljeća u New Yorku!

Nastavak snimanja bez Kim Cattral!

Originalna čevrta zvijezda, Kim Cattrall (Samantha) nije uključena u nove epizode. Glumica se otvoreno posvađala sa Sarah Jessicom Parkerom u listopadu 2017. oko mogućeg nastavka suradnje i oblikovanja lika Samanthe u budućnosti.

Sex and the City, temeljen na pričama Candice Bushnell, trajao je šest sezona, od 1998. do 2008. na HBO-u i i zasluženo osvojio Emmy za najbolju humorističnu seriju 2001. godine, a zvijezde Parker i Nixon također su osvojili statue za svoje uloge 2004. godine. Serija je, također, iznjedrila igrane filmove 2008. i 2010. godine, kao i dvosezonsku seriju na kanalu CW, The Carrie Diaries, od bivše spisateljice Amy B. Harris. Treći je film otkazan 2017. jer je Kim Cattrall već tada bila odlučna kako ne želi sudjelovati ni u jednom produženju franšize.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Darren Star se ipak predomislio

Originalni tvorac Darren Star u listopadu je za The Hollywood Reporter izjavio da ga također ne zanima povratak u seriju te da želi u potpunosti biti fokusiran na svoj novi projekt ‘Emily u Parizu’.
Star je tada izjavio i sljedeće: “Djevojke su za ono vrijeme bile seks i grad. Danas se ne bih više bavio tim temama. Prije dvadeset godina poznavao sam ljude o kojima sam pisao. Shvaćao sam tadašnje vrijeme i likove i također ono što je trebalo reći u to doba”.

Nadamo se, iako HBO Max nije prisutan na našem tržištu, da će se nova serija pojaviti kod nas na ostalim postojećim servisima, kanalu HBO i platformi HBO GO. Emitiranje se očekuje krajem ove godine.

Foto: Warner Bros.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime