Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Znamo datum izlaska četvrte sezone Netflixove serije You!

U Engleskoj, Joe usvaja novi identitet kao profesor Jonathan Moore, koristeći svoje enciklopedijsko znanje o knjigama kako bi se uklopio u intelektualnu postavu Londona

Četvrta sezona Netflixove serije “You” službeno ima datum izlaska. Netflix je predstavio prvi trailer i datum izlaska za četvrtu sezonu hit serije u kojoj Penn Badgley glumi serijskog ubojicu Joea Goldberga. Novi trailer daje nam uvid u glumačku postavu koja se pridružuje seriji u četvrtoj sezonu, a istovremeno otkriva dodatne detalje o sljedećem poglavlju Joeove krvave priče.



Nakon šokantnih događaja iz treće sezone, sljedeća sezona “You” poslužit će kao novi početak za Joea dok prelazi baru i gradi novi život u Londonu. U Engleskoj, Joe usvaja novi identitet kao profesor Jonathan Moore, koristeći svoje enciklopedijsko znanje o knjigama kako bi se uklopio u intelektualnu postavu Londona. U traileru Joe obećava da će svoje izvannastavne aktivnosti držati strogo profesionalnima. Ipak, znamo da se ne može kontrolirati i da će uskoro početi činiti jezive zločine u ime ljubavi.

Znamo kada izlazi četvrta sezona

Četvrta sezona Netflixove serije “You” službeno ima datum izlaska. Ovaj put će prepoloviti sezonu. Prvi dio će izaći 10. veljače 2023., a 2. dio bit će dostupan 10. ožujka 2023., objavio je streaming servis u subotu u sklopu njihove prezentacije Tudum. Da, dugo se čeka, ali budući da je snimanje serije već završilo u Londonu, možemo očekivati ​​da će se više detalja o nadolazećoj sezoni pojaviti u sljedećih nekoliko mjeseci.

Nije potvrđeno da je četvrta sezona posljednja u seriji, niti je potvrđeno da se priprema peta sezona, ali serija bi vjerojatno trebala uskoro početi s nekim završetkom. Joe je nekoliko puta izbjegao uhićenje i razotkrivanje, obično zahvaljujući malo sreće, slučajnosti i lažnom namještanju drugih ljudi, ali serija može trajati samo tako dugo, a da ne postane parodija sama sebe.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli YOU (@younetflix)

Osim toga, glumac Penn Badgley možda jedva čeka da se preseli na veliki ekran, ali i ne mora. Određene glasine sugeriraju da će Badgley glumiti Reeda Richardsa u “Fantastičnoj četvorci”, iako je to daleko od potvrde, pokazuje da je Badgley dosegao razinu slave koja ga stavlja na radar za rad višeg profila. Njegova interpretacija lika u “You” je svakako bila uspješna i dokazao je da je izvrstan glumac, što znači da bi uskoro mogao gledati neke veće uloge.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime