Subota, 23 ožujka, 2024

Ako još niste isplanirali večernji izlazak ovog vikenda, donosimo nekoliko izvrsnih prijedloga!

Požurite s pronalaskom osobe koja će vam se pridružiti na predstavama, jer karte nestaju dok kažete keks. I da, toliko dobro ćete se zabaviti, da ako odete sami, nećete to ni primijetiti

Zašto ovog vikenda, umjesto odlaska na večeru, ne biste otišli u kazalište? Za odličan kazališni program koji će vas nasmijati do suza, pobrinuo se Teatar EXIT. Ovog vikenda, možete uživati u čak tri predstave! 



Večeras u 19h u Studiju EXIT imate priliku pogledati monokomediju “Susjed” nastalu prema istoimenom nagrađivanom romanu Marine Vujčić. Roman je za kazalište prilagodila Vesna Tominac Matačić koja je ujedno i utjelovila nesigurnu i neupadljivu susjedu koja živi sama na četvrtom katu i baš ničime ne privlači pozornost.

No, kad bi jedan od zidova njezinog stana, poput onoga četvrtoga u teatru, bio imaginaran, možda bi vas iznenadio tajni svijet fikcije u kojem ona igra svoju neostvarenu ulogu voljene žene, dok objekt njezine “ljubavi” s drugoga kata i ne sluti da živi u njezinoj glavi.

Marina Vujčić: Želim o temi obiteljskog nasilja progovoriti kroz književnost!

U subotu možete pogledati čak dvije predstave!

U subotu, 5. veljače, možete birati između dvije naše lokacije. U Studiju EXIT u 19 sati čeka vas Sanja Milardović i njezina tragikomična monodrama “Mala čuda” koja prati sadašnjost i prošlost spisateljice Ane, u kombinaciji s nadrealnom i apsurdnom pričom izgrađenom oko Flore, glavnog lika njezina romana.

U Teatru EXIT u 20 sati Josipa Anković i Josip Ledina, oboje dobitnici nagrade za najbolje glumačko ostvarenje mladih glumaca do 28 godina na prošlogodišnjem Festivalu glumca, ugostit će vas na svojoj “Fešti” kojom će obilježiti petu godišnjicu braka te na njoj otkriti baš sve o svojoj vezi.

Josipa Anković i Josip Ledina: U njihovoj predstavi publika ‘dotjeruje’ scene

Fotografije: Teatar Exit

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime