Petak, 22 ožujka, 2024

Andrea Andrassy: Moja nova knjiga će čitateljima donijeti mnogo (bes)korisnog znanja!

Andrassy je kolumnistica i spisateljica, a upravo je u prodaju došla njezina nova, treća knjiga, '(Skoro) sve što znam do sad'. Već sama najava knjige izazvala je golem interes te je u prvih nekoliko sati pretprodaje prodano je više stotina primjeraka, a zanimanje za nju ne jenjava

Pred nama je sezona dugih, toplih dana i godišnjih odmora. To je vrijeme kada imamo najviše vremena posvetiti se sebi. Bilo da je riječ o ležanju pod palmom u tišini, vožnji bicikla ili spavanju po cijele dane, konačno imamo vrijeme za sebe. I dok su jedni više za aktivni odmor, drugima više odgovara pasivni. Mi volimo sredinu, ali nikako ne možemo bez knjige u rukama. 



Volimo čitati i to nas opušta. Knjiga nam skreće nam misli od svakodnevnice i odvodi nas u svijet mašte. Žanr knjige prilagodimo raspoloženju, a nekim autorima se rado vraćamo. Kao i u svemu, i u čitanju knjiga volimo podržati domaće autore, a jedna od svakako najpoznatijih je i Andrea Andrassy. Andrassy je kolumnistica i spisateljica, a upravo je u prodaju došla njezina nova, treća knjiga, “(Skoro) sve što znam do sad”. Već sama najava knjige izazvala je golem interes te je u prvih nekoliko sati pretprodaje prodano je više stotina primjeraka, a zanimanje za nju ne jenjava. Knjiga je dostupna u knjižarama u izdanju Stilusa.

O čemu je riječ u novoj knjizi Andree Andrassy? 

„Kratka verzija odgovora na to pitanje je to da provjereno znam što Petar Grašo kaže kad kaže ‘godine prolaze, dvadeset i…? Vijek? Dvje? A to znam jer sam ga pitala u prvih 30 sekundi nakon što smo se upoznali, što znači dvije (dvje) stvari – prvo, da sam užasno loša u neobaveznom ćaskanju i drugo, da vjerojatno znam još puno korisnih i beskorisnih stvari koje bi drugim ljudima bilo neugodno pitat. Ako se sve posloži onako kako sam zamislila, na kraju ove knjige ćete posjedovati puno (bes)korisnog znanja, a ovo su samo neka od područja:

– kako preživjeti djetinjstvo kad te mama šiša na “kahlicu”
– kako izbjeći tetovaže zbog kojih će ti se bit neugodno pojavit na plaži
– kako prepoznati da te netko pokušava angažirat u filmu za odrasle
– kako davati izjave za novine bez da to rezultira glupim naslovom (spoiler alert: nikako)
– kako pravilno kupovati pekač za lazanje
– kako pronaći muža s kojim ćete kupit apartman u Crikvenici.“

Ova knjiga će nasmijati i osnažiti svoje čitatelje

Andrea Andrassy u svom prepoznatljivom stilu, duhovitom, emotivnom i bez dlake na jeziku, govori o sebi, ključnim epizodama svog odrastanja, ali i svijetu u kojem živimo, ispisujući priču u kojoj će se mnogi prepoznati. Priču koja će vas nasmijati do suza, dirnuti i, ne manje važno, osnažiti.

Posebnost izdanja “(Skoro) sve što znam do sad” jest što je naslovnica tiskana u dvije boje, ružičastoj i zelenoj, a dizajn naslovnice potpisuje ilustratorica Mateja Sučević, pokretačica brenda THE92EDIT.

Naslovna fotografija: Andrea Andrassy Facebook

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime