Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Nevjerojatna priča potaknut će vas da vratite vjeru u ljubav i sve njezine neobičnosti

Emma se u svojim dvadesetima udaje za ljubav iz srednje škole i srodnu dušu, Jesseja Lernera. Njih dvoje izgradit će život prema vlastitim mjerilima, u dalekom Los Angelesu, izvan dometa očekivanja svojih roditelja i ograničenja rodnog grada u hladnom Massachusettsu

Ružno vrijeme je pred nama, a najbolja opcija za pustiti “mozak na pašu” su knjige. Među brojnim novim izdanjima na hrvatskom koja su posljednjih tjedana ugledala svjetlo dana, roman “Ljubav(i) mog života” definitivno je jedan od onih koji se ističe.



Priča popularne spisateljice Taylor Jenkins Reid prati Emmu Blair te njezine ljubavne uspone i padove. Emma se u svojim dvadesetima udaje za ljubav iz srednje škole i srodnu dušu, Jesseja Lernera. Njih dvoje izgradit će život prema vlastitim mjerilima, u dalekom Los Angelesu, izvan dometa očekivanja svojih roditelja i ograničenja rodnog grada u hladnom Massachusettsu. S karijerama novinarke i snimatelja, Emma i Jesse putuju svijetom i žive punim plućima. No na njihovu prvu godišnjicu braka, Jesse pogiba u nesreći helikoptera na snimateljskom zadatku iznad Tihog oceana.

U rasulu zbog njegove smrti, Emma ubrzo daje otkaz na poslu i vraća se u roditeljski dom u pokušaju da iznova izgradi život. Godinama kasnije, sada u svojim tridesetima, ona susreće starog prijatelja Sama i ponovno se zaljubljuje. Dileme oko toga hoće li dati ljubavi novu šansu ili neće velike su, no ipak se odluči pristati udati se za njega. U trenutku kada se par zaruči, pojavljuje se vijest da je Jesse ipak preživio nesreću te je godinama preživljavao na hridi usred Tihog oceana.

Ljubavni trokut se polako raspetljava

Emma se puno promijenila otkako je objavljeno da je mrtav, no Jesse se vraća kući s očekivanjem da će nastaviti s njom ondje gdje su stali. Emma s druge strane mora shvatiti što ona zapravo želi, koga istinski voli te hoće li se vratiti Jesseju ili Samu. Ljubavni trokut koji je naizgled nemoguć raspetljava se na način na koji bi rijetki mogli i zamisliti. Srećom, objavljena je i ekranizacija ove priče, koja bi uskoro trebala stići i na streaming servise.

“Sedam muževa Evelyn Hugo” i “Daisy Jones i Šestorka” uspješnice su Taylor Jenkins Reid. Reid je karijeru započela u filmskoj produkciji. Nakon studija zaposlila se kao asistentica na kastingu i naredne tri godine zadržala se u toj industriji. Još od srednje škole honorarno se bavila pisanjem, a horda fanova koju je prikupila tijekom posljednjih nekoliko godina dokazuje joj iz romana u roman da ono što radi zaista ima veliku publiku diljem svijeta.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime