Petak, 22 ožujka, 2024

Svjetska premijera nastavka očaravajućeg serijala Sedam sestara

U ovom nastavku čitatelji željno iščekuju saznati tko je tajanstvena sestra te se nadaju razotkriti misterij smrti oca sedam sestara. Nakon što sestre dobiju smaragdni prsten u obliku zvijezde i adresu u Novom Zelandu, kreću u napetu utrku diljem svijeta kako bi pronašle sestru koja nedostaje. No, možda sedma sestra ne želi biti pronađena...

Tajanstvena sestra sedmi je i dugoočekivani nastavak očaravajuće obiteljske sage “Sedam sestara”, a prošlog mjeseca doživio je i svoju svjetsku premijeru!



U ovom nastavku čitatelji željno iščekuju saznati tko je tajanstvena sestra te se nadaju razotkriti misterij smrti oca sedam sestara. Nakon što sestre dobiju smaragdni prsten u obliku zvijezde i adresu u Novom Zelandu, kreću u napetu utrku diljem svijeta kako bi pronašle sestru koja nedostaje. No, možda sedma sestra ne želi biti pronađena… 

Raskošna obiteljska priča bogata stvarnim povijesnim činjenicama

Lucinda Riley vješto plete raskošnu ljubavnu i obiteljsku priču bogatu stvarnim povijesnim činjenicama, što njezin stil pisanja publici diljem svijeta čini neodoljivim. Osim romantičnog putovanja u prošlost, u njezinim se pričama lako izgubiti i jer nas svaka od njih vodi na egzotične destinacije koje zovu da ih se istraži. Serijal Sedam sestara priča je o kompleksnim ženskim likovima koji se naizgled čine nedodirljivima, dok ih ne upoznamo i shvatimo koliko ranjivosti skrivaju iza neustrašive vanjštine.

Lucinda Riley je najprodavanija autorica New York Timesa, a njezine knjige prodane su u više od 30 milijuna primjeraka diljem svijeta te prevedene na 35 jezika. Knjigu Tajanstvena sestra u izdanju Egmontove biblioteke Puls pronađite u svim knjižarama te na shop.egmont.hr po cijeni od 149 kn. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime