Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Pronašli smo top 5 ljubavnih romana idealnih za vikend ususret Valentinovu

Kako bi nam vikend uoči Valentinova bio zanimljiv i opušten, donosimo pet novih ljubavnih romana koje se isplati pročitati. Jer ljubavi nikada dovoljno, zar ne?

Ako ne znate kako biste potrošili vikend, uzmite knjigu u ruke i prepustite se čarima čitanja. Otputujte u neke nove svjetove, upoznajte neke nove likove i zaljubite se u njihove priče. Kako bi nam vikend uoči Valentinova bio zanimljiv i opušten, donosimo pet novih ljubavnih romana koje se isplati pročitati. Jer ljubavi nikada dovoljno, zar ne?



Iduće godine u isto vrijeme

Minnie Cooper uvjerena je da ju prate pehovi na Novu godinu kada je i njen rođendan. Za svoje pehove krivi Quinna Hamiltona, dječaka koji je rođen minutu prije nje i ukrao joj ime. Nikad ga nije upoznala, ali u 30 godina imali su više slučajnih susreta bez njihovog znanja. Quinn je rođen u bogatoj obitelji dok Minnie nije te sreće i jedva spaja kraj sa krajem. Jedan njihov susret promjenit će njihove živote i shvatiti će kako ništa nije onako kako se na prvu čini. Roman autorice Sophie Cousens dostupan je na Egmontu

Dobitna kombinacija

Autorica ovog romana nagrađivana je Susan Elizabeth Phillips. Glavni likovi, Thaddeus Walker Bowman Owens je sportaš koji upoznaje sopranisticu Oliviu Shore i njih dvoje se spetljaju. Zbog svojih čvrstih karaktera njihova je veza pod upitnikom, a u prilog ne idu ni brojne drame koje prate ovaj par. 

Kubanska afera

Sara Vance je influencerica koja se oporavlja od poremećaja prehrane i pojavi joj se mogućnost razvoja karijere. Na obiteljskom odmoru na Floridi njen dečko se ne pojavi pa Sara naiđe na vatrogasnog bolničara Luisa Navarra koji pristaje glumiti njenog zaručnika. Zbog obiteljskoj odgoja, Luis je uvijek spreman pomoći a pogotovo Sari. Luis i Sara izmisle priču o tome kako su se upoznali i počinju sve više vremena provoditi zajedno. Kada dođe vrijeme za Sarin povratak njihova se lažna veza nađe na iskušenju. Ovu zaniljivu ljubavnu dramu napisala je Priscilla Oliveras.

Jednadžba srodnih duša 

Jess Davis samohrana je majka koja je čarobnica za analizu podataka. Odbija ponovno izlaziti iako je svi nagovaraju. Sve se mjenja kada saznaje za GenoTip, tvrtku koja se bavi pronalaskom srodne duše uz pomoć analize DNK-a. Pravo iznenađenje je što bi njena srodna duša trebao biti dr. Rivera Peña, osnivač GenoTipa. Problem je što Jess njega poznaje i bez obzira što vjeruje u znanost i analitiku, odbija povjerovat da je baš Rivera onaj pravi.

Prava bomba

Sesily Talbot, jedna od najskandaloznijih žena u Londonu, dala je svoje srce Amerikancu Calebu Calhounu. On ju ubrzo napušta i odlazi preko oceana. Tada se Sesily odazove pozivu vojvotkinje od Trevescana i pridruži se skupini žena sa posebnim vještinama kako bi uništile opasne muškarce. Za ovaj povijesni roman zaslužna je Sarah MacLean inače poznata autorica povijesnih ljubavnih romana.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime