Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Znanstvena fantastika nikada nije bila zabavnija

Svakih deset godina šestero najdarovitijih medejaca, izabranika s nadnaravnim moćima, dobiva poziv za posebnu inicijaciju. Cilj je pristupanje Aleksandrijskom društvu, najtajnijem društvu na svijetu

Svijet fikcije nikada nije bio zabavniji u književnosti, a tomu je pridonijela i sve popularnija spisateljica Olivie Blake s hit-romanom “Atlasovih šest”. Priča o Aleksandrijskom društvu u kojem samo rijetki pojedinci imaju magične moći kojima pomiču granice razuma zaintrigirat će vas od prvih stranica.



Svakih deset godina šestero najdarovitijih medejaca, izabranika s nadnaravnim moćima, dobiva poziv za posebnu inicijaciju. Cilj je pristupanje Aleksandrijskom društvu, najtajnijem društvu na svijetu. Odabranima će biti osigurana moć i prestižan život kakav nisu mogli zamisliti ni u najluđim snovima. Ipak, koja je cijena toga?

Tko će na kraju biti ponosan član tajnog društva?

Svaki od šestero kandidata ima svoje razloge zbog kojih je prihvatio zagonetni poziv Društva. Iako će to podrazumijevati susret s neviđeno opasnim neprijateljima, a možda i okrutnu izdaju najbližih saveznika, svim će se silama boriti da pristupe redovima Aleksandrinaca. Čak i ako to znači da iduću godinu neće dočekati živi.

Libby, Nico, Tristan, Reina, Parisa i Callum u središtu su radnje ove odlične knjige, a radi se o tek prvom od tri nastavka ovog serijala. Svaki od njih ima posebnu moć te ju moraju naučiti koristiti s razlogom. No kako se približavate kraju knjige, shvaćate da se sve promijenilo od početka te da nitko više nije isti. Tko će na kraju biti ponosni član ovog tajnog društva saznajte u knjizi koja je u Hrvatskoj objavljena u nakladi Znanja.

Olivie Blake iz dana u dan dobiva nove obožavatelje, a njezine knjige uglavnom su znanstveno-fantastičnog žanra. “Atlasovih šest” knjiga je koja je s razlogom postala prava senzacija, a jedva ćete dočekati sljedeći nastavak ove napete knjige.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime