Utorak, 26 ožujka, 2024

Business Insider proglasio Bellabeatov Leaf Urban najboljim pametnim nakitom

Taj komad pametnog nakita u obliku lista pretvara fitness tracker u umjetničko djelo. Može se nositi kao narukvica, ogrlica ili broš, ne ometa korisnicu dodatnim ekranom, baterija mu traje do 6 mjeseci i uz to može pratiti vašu aktivnost, razinu stresa, hidriranje...

Američka web stranica Business Insider, specijalizirana za financijske i poslovne vijesti, nakon testiranja puno pametnog nakita, odabrala je i proglasila najboljim komadom pametnog nakita u cjelini, upravo Bellabeatov Leaf Urban.Njihovi su stručnjaci testirajući razni pametni nakit na tržištu utvrdili kako je Bellabeatov Leaf Urban ukupno – savršeni spoj tehnologije i modernog dizajna nakita. Pokazao je da pametan nakit ne mora biti niti ružan, niti muški oblikovan, kako bi bio visokotehnološki koristan.

Fitness tracker kao umjetničko djelo

Taj komad pametnog nakita u obliku lista pretvara fitness tracker u umjetničko djelo. Može se nositi kao narukvica, ogrlica ili broš, ne ometa korisnicu dodatnim ekranom, baterija mu traje do 6 mjeseci i uz to može pratiti vašu aktivnost, razinu stresa, hidriranje, menstrualni ciklus, meditacije i spavanje. Bežično se povezuje s mobilnom aplikacijom. Koristeći algoritam, Bellabeat može predvidjeti i otpornost na stres bilo kojeg dana. Primjerice: ako kažete da niste dobro spavali, da niste vježbali i da ste zaostali u vježbama meditacije – on će predvidjeti da ćete toga dana možda biti podložniji stresu.

Aplikacija ima i dodatni segment koji omogućava pristup novim i ekskluzivnim audio i video sadržajima. Tu se može naći sve, od savjeta vezanih uz teme ženskog zdravlja i ljepote do prikaza vježbi joge, pilatesa ili fitnessa. Sadržaj je kreiran u suradnji s vrhunskim wellness instruktorima.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime