Subota, 23 ožujka, 2024

Futurizam: Je li ovo najbrža četkica za zube na svijetu?

Četkica za zube koja ima Y-četkicu u osnovi izgleda poput držača na štapiću - s fleksibilnim štitnikom za zubno meso obloženim najlonskim čekinjama - a pokreće ga četvrtasta baza koja će navodno dubinski očistiti zube za 10 sekundi!

Francuska tvrtka FasTeesH otkrila je uoči CES 2020 da su prednarudžbe za njihove revolucionarne nove četkice za zube krenule s isporukama na tržište. Četkica za zube koja ima Y-četkicu u osnovi izgleda poput držača na štapiću – s fleksibilnim štitnikom za zubno meso obloženim najlonskim čekinjama – a pokreće ga četvrtasta baza koja će navodno dubinski očistiti zube za 10 sekundi! Dovoljno je nanijeti malo paste za zube na zakrivljeni set čekinja, a zatim ga stavite u usta i zagrizite pet sekundi. Nakon toga ga preokrenete te ponovite postupak i voilà – biserno bijeli zubi su tu.FasTeesH je u ovu inovaciju uložio 165.000 američkih dolara u 2018. godini kako bi oživio Y-četkicu, a potrošači su impresionirani trenutnim sposobnostima futurističke četkice za zube. Četkica za zube dolazi u dvije veličine: jedna za djecu od 4 do 12 godina, a druga za tinejdžere i odrasle. Cijeli komplet košta 125 USD, a uključuje ručku, četkicu, USB punjač, ​​aplikator paste za zube i spremnik za odlaganje za dvije četke.

Dakle, ako ste spremni odbiti minutu i 50 sekundi rutine vaše oralne higijene, više o Y-četkici pronađite na y-brush.com.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime