Srijeda, 24 srpnja, 2024

Uz ove planere nadamo se da će nam 2021. biti uspješnija i – sretnija

S 1.1. okrećemo novu stranicu. Ma, zapravo, u idućih 365 dana ispunjavamo čitavu novu knjigu. I neka ta knjiga u 2021. godini bude ljepša od ove koju završavamo!

Otvoriti novi planer i ispisati ga u idućih 365 dana svake je godine jednako uzbudljivo. Svake godine puni smo ideja koje želimo ostvariti, ciljeva koje želimo postići, putovanja na koje želimo otići, svega onoga lijepoga što si želimo kupiti… I sve to najbolje je napraviti već na početku. Planeri za 2021. godinu jedva čekaju da ih ispunimo!A kad imamo zapisano ono što želimo, važno je znati i kako ćemo do toga stići. Dan po dan. Dobra svakodnevna organizacija učinit će da ostvarimo zacrtano i sve stignemo na vrijeme. I spriječiti da nas dnevne obveze ‘pregaze’. U tome će nam pomoći mali pomagači koje uvijek imamo uz sebe – planeri za 2021.

Uz Ženski rokovnik snovi postanu planovi, a planovi – ciljevi

Ženski rokovnik već je 12 godina desna ruka ženama koje uz njega organiziraju svoje vrijeme. U 2021. godini podsjeća nas kako je važno imati sve informacije zapisane na jednom mjestu, osobito kad je o najvažnijim ciljevima riječ. Na godišnjim i mjesečnim ‘to-do’ listama radi se svakodnevno. Upisuju se novi ciljevi, križaju odrađeni, a zadaci s godišnje liste raspoređuju na mjesečne. Stoga će vam ovaj mali pomoćnik koji stane u svaku torbicu pomoći da zapisane želje i snove pretvorite u planove s kojima ćete doći do cilja.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ŽENSKI ROKOVNIK 📚💫 (@planner.boutique)

Uz Moj planer zagospodarit ćete svojim vremenom

Točno je da ne znaju svi upravljati svojim vremenom. Posljednjih 9 godina Moj planer pomaže upravo u tome – organizaciji vremena. Uspješni ljudi znaju upravljati svojim vremenom, znaju na što staviti fokus i kako organizirati svoje obveze. Na taj način, smanjuju stres u životu i povećavaju učinkovitost. Imaju više vremena za odmor, ali i za uživanje u aktivnostima koje vole.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by mojplaner by Magdalena Bešker (@ulicasnova)

Uz CHICovnik pokazat ćeš zanimljivu i odvažnu osobnost

Potreba za cool i šarmantnim planerom rezultirala je prije 6 godina CHICovnikom. Uz njega ćete lakše isplanirati dan po satima, zapisati bilješke sa sastanka ili zabilježiti korake projekta na kojemu radite. Uz korake za ostvarenje ciljeva, beauty rutinu i savjete kako započeti dan bez stresa, ovaj rokovnik sadrži i posebne, izrezive etikete za ukrašavanje novogodišnjih poklona.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by CHICovnik (@chicovnik)

Plan za dugoročno oklijevanje: Naučite unatoč odugovlačenju biti uspješni!

Fotografije: Instagram

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime