Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Noćni život Zagreba: Novi klub koji nudi nešto sasvim drugačije!

Osim već poznatih, kultnih i rado posjećivanih zagrebačkih mjesta za izlazak, pravo je vrijeme za osvježenje i nešto novo

Posljednje dvije godine cijeli svijet postao je ograničeno mjesto zbog ‘pandemijskih mjera’, a samim time bile su i stopirane brojne omiljene aktivnosti. Iako smo se naviknuli na ”novo normalno”, dolazak proljeća i popuštanje spomenutih mjera dočekani su širom otvorenih ruku. Gradske ulice su ponovno živnule, a clubbing scena se u punom jeku vratila u život. No, osim već poznatih, kultnih i rado posjećivanih zagrebačkih mjesta za izlazak, pravo je vrijeme za osvježenje i nešto sasvim drugačije.Zagrebačka clubbing scena dobiva novog favorita, klub XO, koji će 2. travnja u novouređenom prostoru na adresi Vlaška 9/Europski trg otvoriti svoja vrata svima onima koji su željni dobre zabave i nezaboravnog provoda s društvom.

Uređenjem podsjeća na najbolje svjetske klubove

Ono što ovaj klub čini drugačijim je glazba koja se bazira na najvećim hitovima domaće glazbene scene, ali i hitovima s regionalnog područja. Također, jedna od specifikacija je i bogata ponuda pića koja se, među ostalim, sastoji od kvalitetnih domaćih vina i pjenušaca te najboljih francuskih šampanjaca. 

Uređenje interijera, u kojemu prevladavaju moderno ruho u crvenoj boji i neonska svjetla, potpisuje dizajnerica interijera Klaudija Zubčić. Pozornost posebno oduzimaju atraktivan crni mramorni šank dugačak čak 22 metra, kao i 4 zlatna lustera koja se mogu opisati kao “čelo”’ kluba. Kapacitetom za 450 ljudi, ovaj klub podsjeća na najpopularnije klubove svjetskih metropola.

XO klub bit će otvoren petkom i subotom, ali planiraju se i povremeni specijalni eventi koji će se održavati unaprijed određenim danima. 

Fotografije: Luka Cerovina

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime