Petak, 29 ožujka, 2024

Žene sa srcem: Solidarnost i emocionalna podrška ženama oboljelim od raka dojke

Zajedničkom suradnjom ne samo što mijenjamo živote žena oboljelih od raka dojke, već i svjedočimo o moći zajedničkog djelovanja i solidarnosti, ističu u tvrtki Orbico, koja je bila organizator ovog hvalevrijednog događaja

Event naziva “Žene sa srcem”, u organizaciji tvrtke Orbico, okupio je na Dan žena mnoge utjecajne žene iz svijeta biznisa. Cilj ovog druženja je podrška humanitarnoj udruzi Marra Altrui, koja neumorno radi na poboljšanju kvalitete života žena oboljelih od raka dojke. Podrška i angažman naših uspješni žena/poslovnih partnerica omogućili su nam da zajedno pokažemo solidarnost prema ženama koje prolaze kroz teško životno razdoblje.Žena koja stoji iza udruge zove se Marija Butković. Kao make up artistica koja je svoju karijeru posvetila pomaganju ženama oboljelim od raka dojke, svjedočila je koliko je važno pružiti ne samo fizičku, nego i emocionalnu podršku ženama u ovako teškim okolnostima.

 

Važnost senzibilizacije društva

Ciljevi udruge su podizanje svjesnosti o oboljenjima i mogućnostima rekonstruktivnih i estetskih nekirurških zahvata kroz tretmane 3D repigmentacije areola i mamila gdje se postiže gotovo prirodan izgled grudi, dodatna edukacija oboljelih i senzibilizacija društva o važnosti estetike u fazama liječenja i oporavka.  Od velike je važnosti također edukacija tattoo artista za medicinsku mikropigmentaciju kako bi se ovakvi tretmani učinili dostupnima većem broju žena.

Podrška naših partnera omogućuje da se naša misija proširi i da dopremo do većeg broja žena koje trebaju našu pomoć. Zajedničkom suradnjom ne samo što mijenjamo živote žena oboljelih od raka dojke, već i svjedočimo o moći zajedničkog djelovanja i solidarnosti.

“Hvala svima koji su dio ove inspirativne inicijative. Radujemo se nastavku ove priče i zajedničkom nastojanju da stvorimo pozitivne promjene u društvu”, priopćili su iz Orbica.

Fotografije: press

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime