Petak, 24 rujna, 2021

‘Honeycomb’ tjestenina najnovija je gastronomska TikTok senzacija

Kreatorica sadržaja na TikToku, Anna Rothfuss, postigla je gotovo 12 milijuna pregleda na svom videu o pripremi ove tjestenine i napravila potpunu pomutnju na društvenim mrežama

Ako ste kao i većina zaljubljeni u tjesteninu i sve načine njene pripreme, ovu novu TikTok senzaciju morate isprobati. ‘Honeycomb’ tjestenina najnoviji je TikTok trend u koji su svi zaljubljeni.

Ime bi vas moglo natjerati da pomislite da je ovo neka vrsta deserta na bazi rezanca, ali to su zapravo rezanci od kanelona ili rigatoni punjeni sirom.

Ukusno, a tako jednostavno za napraviti

Kreatorica sadržaja na TikToku, Anna Rothfuss, postigla je gotovo 12 milijuna pregleda na svom videu o pripremi ove tjestenine i napravila potpunu pomutnju na društvenim mrežama. Milijuni ljudi širom svijeta spravljaju ovo jelo po njenom receptu i ostaju iznanađeni koliko je ukusno, a jednostavno za pripremiti.

@bananalovesyoutooThis honeycomb pasta is so good!! 🍝 #fyp #foryou #foryoupage #pasta #cookinghacks #yum♬ original sound – Anna Rothfuss

Kako propremiti ovaj ukusni recept?

Sve što vam treba za pripremu jest tjestenina, sir, umak (možete iskoristiti umak od rajčice) te sušena govedina ili nešto drugo po vašoj želji.
Anna tjesteninu raspoređuje uspravno u posudu okruglog oblika, točnije koristi posudu za spravljanje torti čiji se rubovi kalupa nakon pečenja mogu odvojiti. Zatim u rupe između tjestenine ubacuje topljeni sir. Nakon što se sve popuni, Anna na vrh dodaje umak od rajčice, sušenu govedinu i još usitnjenog sira, a zatim posudu stavlja u pećnicu. Kada je gotovo, nekim čudom sve ostaje na mjestu te izgleda kao torta i može se rezati upravo tako. Ovaj jednostavan recept definitivno mora biti na vašem popisu jela.

Fotografija: @healthy_nurse_

Pročitajte još...

Savršen par: Koji umak ide uz koju vrstu tjestenine?

U talijanskoj kuhinji postoji mnogo vrsta tjestenine, a svaka ima svoj  idealan umak. Prava tjestenina može dobar umak učiniti posebnim, dok pogrešan umak može pokvariti potencijal jela. Saznajte koja su najpopularnija uparivanja...

Opstipacija: Muči vas neredovita stolica? Posegnite za ljekovitim biljkama

Imate problema sa opstipacijom, odnosno, zatvorom? Tada znate kako trebate poduzeti sve što je u vašoj moći da ju izregulirate. Naime, kao posljedica neuredne stolice u organizmu javljaju se brojni poremećaji koji vrlo štetno djeluju na druge organe, a u najgorem slučaju dolazi do raka debelog crijeva

Juha od kostiju: 7 najukusnijih recepata za tisućljetni eliksir zdravlja

Odlična je za potporu crijevima, a time i imunološkom sustavu, te za smanjenje upala i sprječavanje infekcija. Koštana juha doprinosi i glađoj koži, i sjajnijoj kosi a ujedno olakšava bolove u mišićima. Možete ju i zamrznuti, a kasnije od nje napraviti i puno drugih hranjivih obroka...

Kontaminacija glutenom: Za koga predstavlja ozbiljan zdravstveni rizik?

Bilo pri uzgoju, transportu, skladištenju, proizvodnji, pakiranju i distribuciji prehrambenih proizvoda, čestice glutena ulaze u kemijski sastav prirodno bezglutenskih namirnica i time mogu ozbiljno naškoditi zdravlju osoba koje imaju celijakiju

Povezano

Idemo u berbu gljiva, jabuka ili jagoda: Ovaj vikend je prava prilika za to!

Nama je jesen najljepše vrijeme za vikend izlete! Zato ovog vikenda idemo i na gljivarijadu u Liku, i u samoberbu jabuka u Lekenik, a bome nećemo propustiti ni samoberbu 'jesenskih' jagoda kod Sesvete. Jedva čekamo!

10 zamjena namirnica: Unesite dodatnih 30 g vlakana za bolju probavu!

Napravite neke vrlo jednostavne zamjene hrane i na jednostavan način unesite vlakna u organizam - ne samo da su dobra za bolji rad naše probave nego i smanjuju rizik od mnogih bolesti!

Upoznajte Damjana Bistričića, chefa čije burgere jedu i u Tokiju!

Poznati puležanski kuhar objašnjava zašto je svaki chef u svojom misaonoj nutrini zapravo slikar, kipar, alkemičar, liječnik i svećenik, što samurajski kodeks ima s gastronomijom, kako je bilo kuhati za Papu i razne plemiće te što znači njegov novi gastronomski smjer 'Le art brut cuisine'

Brzi i zdravi doručak: 5 jednostavnih recepata gotovih u 10 minuta!

Ako krenete u dan sa zdravom hranom, to će vas motivirati da tako i nastavite do odlaska u krevet. Svaki dan radnog tjedna započnite s jednim od ovih jednostavnih recepata za doručak

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime