Subota, 2 srpnja, 2022

‘Honeycomb’ tjestenina najnovija je gastronomska TikTok senzacija

Kreatorica sadržaja na TikToku, Anna Rothfuss, postigla je gotovo 12 milijuna pregleda na svom videu o pripremi ove tjestenine i napravila potpunu pomutnju na društvenim mrežama

Ako ste kao i većina zaljubljeni u tjesteninu i sve načine njene pripreme, ovu novu TikTok senzaciju morate isprobati. ‘Honeycomb’ tjestenina najnoviji je TikTok trend u koji su svi zaljubljeni.



Ime bi vas moglo natjerati da pomislite da je ovo neka vrsta deserta na bazi rezanca, ali to su zapravo rezanci od kanelona ili rigatoni punjeni sirom.

Ukusno, a tako jednostavno za napraviti

Kreatorica sadržaja na TikToku, Anna Rothfuss, postigla je gotovo 12 milijuna pregleda na svom videu o pripremi ove tjestenine i napravila potpunu pomutnju na društvenim mrežama. Milijuni ljudi širom svijeta spravljaju ovo jelo po njenom receptu i ostaju iznanađeni koliko je ukusno, a jednostavno za pripremiti.

@bananalovesyoutooThis honeycomb pasta is so good!! 🍝 #fyp #foryou #foryoupage #pasta #cookinghacks #yum♬ original sound – Anna Rothfuss

Kako propremiti ovaj ukusni recept?

Sve što vam treba za pripremu jest tjestenina, sir, umak (možete iskoristiti umak od rajčice) te sušena govedina ili nešto drugo po vašoj želji.
Anna tjesteninu raspoređuje uspravno u posudu okruglog oblika, točnije koristi posudu za spravljanje torti čiji se rubovi kalupa nakon pečenja mogu odvojiti. Zatim u rupe između tjestenine ubacuje topljeni sir. Nakon što se sve popuni, Anna na vrh dodaje umak od rajčice, sušenu govedinu i još usitnjenog sira, a zatim posudu stavlja u pećnicu. Kada je gotovo, nekim čudom sve ostaje na mjestu te izgleda kao torta i može se rezati upravo tako. Ovaj jednostavan recept definitivno mora biti na vašem popisu jela.

Fotografija: @healthy_nurse_

Pročitajte još...

Savršen par: Koji umak ide uz koju vrstu tjestenine?

U talijanskoj kuhinji postoji mnogo vrsta tjestenine, a svaka ima svoj  idealan umak. Prava tjestenina može dobar umak učiniti posebnim, dok pogrešan umak može pokvariti potencijal jela. Saznajte koja su najpopularnija uparivanja...

Opstipacija: Muči vas neredovita stolica? Posegnite za ljekovitim biljkama

Imate problema sa opstipacijom, odnosno, zatvorom? Tada znate kako trebate poduzeti sve što je u vašoj moći da ju izregulirate. Naime, kao posljedica neuredne stolice u organizmu javljaju se brojni poremećaji koji vrlo štetno djeluju na druge organe, a u najgorem slučaju dolazi do raka debelog crijeva

Eliksir zdravlja: 7 provjerenih recepata za najukusnije juhe od kostiju

Odlična je za potporu crijevima, a time i imunološkom sustavu, te za smanjenje upala i sprječavanje infekcija. Koštana juha doprinosi i glađoj koži, i sjajnijoj kosi a ujedno olakšava bolove u mišićima. Možete ju i zamrznuti, a kasnije od nje napraviti i puno drugih hranjivih obroka...

Kontaminacija glutenom: Za koga predstavlja ozbiljan zdravstveni rizik?

Bilo pri uzgoju, transportu, skladištenju, proizvodnji, pakiranju i distribuciji prehrambenih proizvoda, čestice glutena ulaze u kemijski sastav prirodno bezglutenskih namirnica i time mogu ozbiljno naškoditi zdravlju osoba koje imaju celijakiju

Povezano

Što je ljeto bez dobre hrane? Donosimo sedam savjeta za sve praktične gurmane!

Dakle, organizirate zabavu? Nema problema, inspiraciju pronađite u ovih sedam savjeta kojima ćete uštedjeti vrijeme, a proslava uz gurmanski doživljaj temeljena na proizvodima većinom hrvatskih proizvođača bit će zajamčena

Čokoladni rezanci: Savršeno ljetno jelo u kojem će uživati cijela obitelj

Recept za tjesteninu sa slatkim twistom, u kremi od vanilije, koji potpisuje Nina Mrvica, donosimo u nastavku

Kremaste i osvježavajuće: Hit ledene kave ovoga ljeta donose okuse popularnih koktela

Ovog ljeta rashlađenje dolazi u egzotičnim okusima kokosa i ananasa ili limete i metvice, baznih sastojaka za pripremu popularne Piña Colade i Mohita

Ljetno i vegansko: 3 omiljena recepta foodblogerice Nataše Rajčević

Veganska hrana smatra se zdravom i lako probavljivom što je čini idealnim izborom ovog ljeta, a zahvaljujući receptima Nataše Rajčević, priprema vaših obroka bit će vrlo jednostavna

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime