Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Wine to go – uživanje u vinu bilo kada i bilo gdje

Ako vam je nezgodno na neko okupljanje i proslavu nositi vino, postoji vrlo jednostavno rješenje da uživate u dobroj kapljici - gdje god se nalazili

Nova vremena u kojima živimo stvorila su nam neke nove navike, običaje i rituale. Upravo u tim novim vremenima možemo reći da više nego ikada prije, okupljamo se i uživamo u prirodi s obitelji ili prijateljima.Proteklih mjeseci svjedoci smo da su se razne proslave poput rođendana odvijale na otvorenim mjestima, ali u svakoj proslavi i druženju nedostajao je jedan ‘detalj’ bez kojeg je zdravica nezamisliva. Wine to go projekt je koji ima za cilj svim vinoljupcima omogućiti uživanje u dobrom vinu – bilo kada i bilo gdje.

Kako bi zadovoljili ukuse i želje svih, Wine to go dolazi kao: Chardonnay, Merlot, Rose ili Aperol Spritz

Praktičan i profinjen dizajn pakiranja ovih vina, svakako će postati omiljen dodatak svim vašim proslavama i zajedničkim trenucima.

Merlot
Ugodan i vrlo bogat miris u kojem se isprepliću note zrele trešnje s malinom. Okus je intenzivan, pun i trajan, umjerenih tanina, zavodljive pitkosti i naglašene voćnosti.
Rose
Miris je diskretan i nježan, ali ugodan i postojan. Nježne nijanse livadnog cvijeća miješaju se s voćnim notama maline. Okus je osvježavajući, ugodan i u skladu s mirisom.

Chardonnay
Prepoznatljivi, sortni mineralno-voćni miris je jednostavan i blag. Voćne arome asociraju na marelicu i krušku, a tonovi cvjetnih nota na harmoničnost. Orašasto voće sa živahnim kiselinama daje lijep gorkast okus i nježnu voćnost.

Aperol
Osvježavajuća aroma tropskog voća krasi ovaj spritz te karakteristični okusi gorke naranče i citrusa. Punog je i snažnog okusa, s dozom svježine za užitak ispijanja.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime