Petak, 22 ožujka, 2024

Jedva čekamo proljeće i ove proljetne nijanse lakova za nokte!

Miješajte nijanse prema vlastitom ukusu kako bi stvorili personalizirani izgled koji odražava vašu jedinstvenost

Otkrijte potpuno prilagodljivu OPI proljetnu kolekciju koja donosi sjajne i svjetlucave prozirne nijanse, idealne za kombiniranje s izrazito pigmentiranim kremastim bojama. Miješajte nijanse prema vlastitom ukusu kako bi stvorili personalizirani izgled koji odražava vašu jedinstvenost. Nema pravila, samo čista kreativnost! Uživajte u širokom spektru boja koje privlače pažnju, dostupnih u različitim formulama za nokte, uključujući klasične lakove za nokte, gel lakove i dugotrajne Infinite Shine lakove. Bez obzira na preferenciju, vaši nokti su u sigurnim rukama.Paint It

Nakon što ste napravili pripremu noktiju i podlak je spreman za ‘wow’ efekt, odaberite bilo koju kremastu nijansu kao osnovu za svoj mix. Ali zašto stati na jednoj? Uzmite dvije kremaste nijanse za ‘french’ ili apstraktni izgled. Granica ne postoji. Sve ovisi o vama!

Glaze It

Upoznajte posebne efekte. Kombinirajte živopisne kremaste nijanse s izuzetno hipnotizirajućim prozirnim slojevima. Odaberite između sjajnih, bisernih i slojeva s glitterom te ih nanesite preko kremaste osnove. Isprobajte nanos više slojeva za potpuno prilagođeni izgled. Perlasti glitter ombre? Svakako, zašto ne!

Name It

Neka te inspiriraju imena nijansi koje si koristila i spoji ih u jedinstveno ime koje će oduševiti publiku. Slobodno ga podijeli s drugima! Trebaš li pomoć? Pogledaj impresivne kreacije korisnika @frederic.chen, @cocamichelle i @glosshouse.

Naslovna fotografija: Freepik

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime