Srijeda, 3 travnja, 2024

Najbolje proljetne manikure: Nove avanture na vašim noktima

Sunčani dani i toplije vrijeme inspiriraju nas za svijetlije boje na noktima, a dolazak proljeća najavljuje i nove manikure koje će vašim rukama dati potpuno drugačiji izgled

Sunčani dani i toplije vrijeme inspiriraju nas za svijetlije boje na noktima, a dolazak proljeća najavljuje i dolazak brojnih novih manikura. Svijetlije boje, upečatljive dizajne i zanimljive oblike najčešće biramo u proljeće kada smo inspirirani za nekim veselijim manikurama nakon tmurnih zimskih boja. Cvjetni uzorci na noktima, chrome efekt ili french manikura u boji samo su neki od proljetnih inspiracija koje biramo u proljeće. Ako ste zakazali termin u salonu, ali nemate inspiraciju za sljedeću manikuru neka vam ove ideje posluže kao vaša sljedeća manikura!

1/ French manikura s malim twistom 

French u proljeće ne mora biti dosadan stoga se poigrajte i eksperimentirajte bojama. Dodajte i malo šljokica, a ako vam to nije dovoljno odlučite se za stickere!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit)

2/ Vintage cvjetovi

Za one koji vole proljetne uzorke ovaj nail art je idealan izbor. Izgleda decentno i lijepo, a posebno uz neutralnu bazu. Možda nije riječ o klasičnom dizajnu cvjeća koji biste izabrali, ali osvježiti će vašu manikuru. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Olive & June (@oliveandjune)

3/ Boja mente

Boja koja nas podsjeća na proljeće sigurno je zelena, a nijansa mente biti će jedna od glavnih boja ovog proljeća. Jednako će dobro izgledati kao obični tajni lak ili kao dodatna boja. Ako niste ljubitelj zelene nijansa mente je idealna da možda zavolite tu boju. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Pink Rabbits (@pink__rabbits)

4/ Žuta

Još jedna boja koja nas podsjeća na proljeće, a itekako dobro može izgledati na noktima. Ako ste dovoljno odvažni odlučit ćete se za potpuno žute nokte koji neće proći nezamjećeno, a ako vam je to veliki iskorak kombinirajte ju uz još neku boju. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Manifaktura Nail Bar (@manifakturanailbar)

5/ Zebra uzorak

 Za one malo hrabrije koji vole neobične dizajne na noktima svakako ovog proljeća trebaju isprobati zrebra uzorak. Upečatljiv dizajn neće proći nezapaženo, a osim što je neobičan može izgledati jako cool. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Pink Rabbits (@pink__rabbits)

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime