Četvrtak, 25 srpnja, 2024

Proljeće na rukama: Nosimo ovih 5 trendova inspiriranih prirodom

Proljetni sunčani dani zovu nas da inspiraciju za manikuru potražimo u svijetlim bojama i prirodi

Proljetni sunčani dani zovu nas da inspiraciju za manikuru potražimo u svijetlim bojama i prirodi. Ako tražite zanimljive i efektne manikure koje će oduševiti svakoga te vam je potrebna inspiracija prije sljedećeg odlaska u salon, imamo rješenje!Jeste li ikada proveli sate dok ste gledali slike vaših prošlih manikura u galeriji? Kada dođe vrijeme za odlazak na novu manikuru teško je odreći se starih navika i izabrati novu boju ili dizajn. Bilo da je riječ o nude noktima, french manikuri ili klasičnoj crvenoj manikuri, proljeće je idealno vrijeme za promjene. Sunčani dani stvoreni su za vesele, šarene boje i neobične dizajne zbog kojih nećete moći prestati gledati u nokte. 

Ovo je 5 trendova u manikuri koji mogu poslužiti kao inspiracija pri sljedećem odlasku u salon za nokte!

1/ Boja koralja

Narančasta boja u nijansi koralja kakve nalazimo u moru savršena je inspiracija za manikuru u proljetnim danima. Naizgled crvena koja ide prema narančastoj boji je idealan izbor za sve koje ne mogu pobjeći od klasične crvene manikure. Ovo će biti suptilna, ali jednostavna promjena. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Pink Rabbits (@pink__rabbits)

 

2/ Prigušene neon pastelne nijanse

Ukoliko ste željni malo eksperimentirati s bojama, pastelne i neon boje jedne su od prvih koje nam padaju na pamet. Kombinacija tih dviju boja može prava proljetna kombinacija koja će izgledati vrlo elegantno. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Brittney Ellen (@brushedbyb_)

 

3/ Zemljano zelena

Proljeće je doba kada sve u prirodi cvate, a sve oko nas je zeleno. Neka to bude jedna od inspiracija ako tražite ideju za novu boju manikure. U obzir dolaze sve nijanse zelene, a najprigodnije biti će zemljani tonovi. Jednako dobra ideja je mint zelena ili neka druga svjetlija nijansa ukoliko preferirate svjetlije boje. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Manifaktura Nail Bar (@manifakturanailbar)

4/ Jelly manikura

Ako tražite zanimljivu nesvakidašnju manikuru kojom ćete sve oduševiti onda je jelly manikura pravi izbor. Ovo je jedan od najvećih proljetnih trendova u svijetu manikura. Želatinasti izgled odlično će se stopiti s bojom koju izaberete, a ako želite, možete dodati sloj šljokica za još bolji završni efekt. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Cirque Colors (@cirquecolors)

 

5/ Minimalizam

Ljubitelji nude manikure obožavat će ovaj trend jer ne odskače od onoga na što su navikli. Dokaz da je gotovo uvijek poželjan, a ako tražite način kako dodati malo osobnosti naizgled dosadnim noktima – jednostavan nail art, folija ili sloj šljokica će biti savršen dodatak. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ella. (@ellanails_zagreb)

Naslova fotografija: Unsplash

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime