Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Revolucija u svijetu ljepote: Futuristički uređaj za čišćenje i učvršćivanje lica!

Foreo Luna 3 plus je jedini uređaj na svijetu koji nudi kompletni i personalizirani tretman lica, kombinirajući čišćenje lica s termoterapijom, T-Sonic pulsacijama i učvršćujućim masažama s mikrostrujom

Revolucionarna beauty rutina je tu – Foreo, najpoznatiji beauty tech brend na svijetu, upravo je predstavio Foreo Luna 3 plus – futuristički uređaj za čišćenje i učvršćivanje lica u verzijama za normalnu i osjetljivu kožu.Foreo Luna 3 plus je jedini uređaj na svijetu koji nudi kompletni i personalizirani tretman lica, kombinirajući čišćenje lica s termoterapijom, T-Sonic pulsacijama i učvršćujućim masažama s mikrostrujom.

Dubinsko čišćenje s termoterapijom predstavlja najnoviji futuristički iskorak u beauty-tech kategoriji. Zagrijavanjem kože, a time i širenjem pora i otapanjem nečistoća, omogućuje iznimno precizno i ​​optimizirano čišćenje te pripremu kože za bolju apsorpciju omiljenih proizvoda za njegu.

 

Foreo Luna 3 plus je dizajnirana od ultrahigijenskog silikona i opremljena sa 8 toplinskih dodirnih točaka. One se u kombinaciji s 8000 T-Sonic pulsacija u minuti i 16 različitih intenziteta zagrijavaju do savršene temperature čišćenja kako bi otopile i uklonile do 99,5 % sebuma, ostataka šminke i odumrlih stanica kože, poštujući prirodnu ravnotežu kože.

Rezultat je temeljito, ali iznimno nježno čišćenje lica nakon kojeg će vaša koža biti čista, glatka i blistava kao nikad prije.

Ciljano učvršćivanje mikrostrujom

Foreo Luna 3 plus također nudi 5 masažnih rutina u kombinaciji s mikrostrujom koja ima 15 različitih intenziteta – za ciljano oblikovanje i učvršćivanje lica.

Aktivirani putem Foreo aplikacije, mikrostrujni tretmani Foreo Luna 3 plus uređaja dubinski stimuliraju mišiće lica niskom razinom električnih impulsa iz dvije igle na stražnjoj strani uređaja, što omogućuje tretiranje ciljanih područja lica i personalizirani učvršćujući tretman.

Foreo Luna 3 plus uređaj ima čak pet opuštajućih masažnih rutina: Full Facial Treatment,Targeted Eye Treatment, Laugh Line Treatment, Forehead Smoothing & Lifting i Neck Treatment.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime