Subota, 23 ožujka, 2024

Aleksandra Dojčinović: Suradnju sa Sašom oduvijek sam priželjkivala!

Dizajnerica je specijalno za blagdane osmislila za sada unikatnu, svečanu, crvenu haljinu, zvijezdu izloga oko koje je Saša Šekoranja, inače diplomirani kipar, isprepleo mramorna postolja s keramičkim poprsjima, ukrašena blještavim kuglicama i svilenim crvenim vrpcama

Kako se bliži početak Adventa u Zagrebu, tako i trgovine počinju poprimati blagdanski ugođaj. Jedna od najuspješnijih domaćih dizajnerica Aleksandra Dojčinović ove je godine uloga dizajnera izloga svoga dućana povjerila velikom kreativcu Saši Šekoranji, umjetniku i vlasniku našeg najpoznatijeg cvjetnog ateljea, čije su božićne ideje i ukrasi već stekli kultni status. Haljina je posebno osmišljena za adventski izlog

”Istina je da svake godine mjesecima unaprijed smišljamo kako će izgledati Lei Lou božićna bajka i nije tajna da mi to pričinja veliko veselje, a suradnju sa Sašom oduvijek sam priželjkivala. Iznimno cijenim njegov rad, osim toga, moj butik i njegov atelje u Dežmanovoj su jako blizu jedan drugom i raduje me što će oni koji redovito, u predblagdansko vrijeme, odlaze vidjeti njegov čarobni cvjetni izlog, u neposrednoj blizini moći uživati u još jednoj Sašinoj bajci”, ističe dizajnerica.

Aleksandra je specijalno za ovu priliku osmislila za sada unikatnu, svečanu, crvenu haljinu, zvijezdu izloga oko koje je Šekoranja, inače diplomirani kipar, isprepleo mramorna postolja s keramičkim poprsjima, ukrašena blještavim kuglicama i svilenim crvenim vrpcama.

“Inspiraciju sam pronašao u Mariji Antoaneti, poznatoj po ekstravagantnim perikama na koje je stavljala šešire, cvijeće, perje pa čak i brodove, a u Lei Lou izlogu osvanula je u božićnom izdanju ukrašena srebrnim kuglicama i lebdećim mašnama. Aleksandrina raskošna, duboko crvena haljina od čipke naglasila je moju ideju i zaokružila ugođaj u potpunosti”, pojasnio je Šekoranja.

Ante Vrban i Alex Dojčinović

Već su krenuli brojni zimski popusti i akcije

I dok izlog nudi božićnu, sam butik, čiji luksuzni interijer potpisuje Ante Vrban, u ovo se vrijeme pretvara u pravu modnu čaroliju. Zvijezde prosinca svakako su blještave, glamurozne haljine svih boja s Aleksandrinim potpisom, ali i divni, topli kaputi, čizme i modni dodaci iz najnovije kolekcije, koji su idealan odabir za božićna i novogodišnja događanja, ali i poklone najmilijima, budući da su već krenuli brojni zimski popusti i akcije.

Lei Lou_6
Lei Lou_
Lei Lou_2
Lei Lou_5
Lei Lou_3
Lei Lou_4
Lei Lou_6 Lei Lou_ Lei Lou_2 Lei Lou_5 Lei Lou_3 Lei Lou_4

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime