Četvrtak, 25 srpnja, 2024

Pravo blago: Nakit s perlama glavni je hit nadolazećeg ljeta!

Približavanje ljeta uvijek nas potakne da u svoj ormar unesemo malo boje, a to pravilo se odnosi i na nakit. Ako vam je dosadio metalik i srebrni nakit onda su ogrlice, naušnice ili prsteni s perlama savršena zamjena.  U ljetnim mjesecima nosimo opuštenije kombinacije, ne nosimo previše make-upa, a vrsta nakita također odgovara godišnjem dobu. […]

Približavanje ljeta uvijek nas potakne da u svoj ormar unesemo malo boje, a to pravilo se odnosi i na nakit. Ako vam je dosadio metalik i srebrni nakit onda su ogrlice, naušnice ili prsteni s perlama savršena zamjena. U ljetnim mjesecima nosimo opuštenije kombinacije, ne nosimo previše make-upa, a vrsta nakita također odgovara godišnjem dobu. Iako sezona vjenčanja i maturalnih zabava traje te za takve prigode biramo decentan i elegantan nakit, kada spakiramo stvari za godišnji odmor nosimo opušteniji nakit. U prvom planu su boje, a jedan od najdražih materijala su perle. Ogrlice s perlama odišu jednostavnošću, zaigranošću i opuštenosti, a upravo je to ono što tražimo od ljetnog nakita. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by 💫 ANNA WINCK 💫 (@annawinck)

Nakit je jedan od najbitnijih modnih dodataka koji podigne svaku kombinaciju na višu razinu, a često je i statement komad. Nakit s perlama je pravi ljetni nakit koji nas uvijek podsjeća na more i sunce. Ova vrsta nakita savršeno će izgledati nakon što dobijete preplanuli ten no to ne znači da ga ne možete nositi već sada. Jednostavno se kombinira uz svaki outfit kojemu će dati karaktera. Nakit s perlama nekada smo nosili kao djeca, a ove godine ponovno se vraća među glavne ljetne trendove. 

Izdvojili smo nekoliko najboljih komada nakita iz dućana!

Naslovna fotografija: Zara promo

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime