Nedjelja, 19 studenoga, 2023

Savršen božićni dar: Golden Galaxy – limited edition kolekcija Nenada Sovilja

Kolekcija sadrži ogrlice u obliku zvijezde, a kombinacija boja uistinu vjerno prikazuje svemir kakav nam je poznat. Plavo, ružičasto, ljubičasto nebo na kojem se izdvaja žuto sunce

Nakit je dar s kojim nikada ne možete pogriješiti, ali jednako tako, uvijek ga možete i sami sebi darovati. Vjerujemo da je želja mnogih žena posjedovati komad nakita dizajnera Nenada Sovilja. Svaki komad nakita dizajnira i pažljivo ručno izrađuje sam Nenad Sovilj, i u tome leži njegova posebnost i jedinstvenost.Posebno za blagdansko vrijeme koje je pred nama, Sovilj je predstavio novu kolekciju. Kolekcija je strogo limitirana, a slavi zimski solsticij i pozdravlja novu eru. Nazvana je  “Golden Galaxy”, što nas ne čudi obzirom da dizajnera u njegovom stvaralaštvu inspiriraju priroda, cosmos i antička kultura. 

 

“Golden Galaxy” kolekcija sadrži ogrlice u obliku zvijezde, a kombinacija boja uistinu vjerno prikazuje svemir kakav nam je poznat. Plavo, ružičasto, ljubičasto nebo na kojem se izdvaja žuto sunce. Kolekcija je izrađena po prepoznatljivoj Soviljevoj tehnici od smole, srebra i poludragog kamenja. To su tehnike kojima je dizajner vjeran posljednjih 15 godina, ali i prepoznatljiv. Većina njegovih kolekcija izrađena je od smole kao glavnog materijala u kombinaciji s različitim metalima i poludragim kamenjem.

Sovilj _ Golden Galaxy (1)
Sovilj _ Golden Galaxy (5)
Sovilj _ Golden Galaxy (4)
Sovilj _ Golden Galaxy (3)
Sovilj _ Golden Galaxy (2)
Sovilj _ Golden Galaxy (1) Sovilj _ Golden Galaxy (5) Sovilj _ Golden Galaxy (4) Sovilj _ Golden Galaxy (3) Sovilj _ Golden Galaxy (2)

Ako želite dodati zvjezdice iz Soviljeve “zlatne galaksije” požurite, jer su ekskluzivno dostupne samo do 1. siječnja 2022. godine. Ne možete reći da ne znate što darovati važnoj ženi u svom životu! 🙂

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime