Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Sezona vjenčanja: 10 haljina u kojima ćete zablistati

Shopping za posebne prilike poput vjenčanja može biti prilično izazovno i stresno. Na tako bitnim događajima svi uvijek želimo izgledati najbolje što možemo

Shopping za posebne prilike poput vjenčanja može biti prilično izazovno i stresno. Na tako bitnim događajima svi uvijek želimo izgledati najbolje što možemo. Ipak, pri odabiru haljine za vječanje na kojemu ste gost morate imati na umu nekoliko “pravila”. Nepisano pravilo je da se na vjenčanjima ne nosi bijela boja iz očitih razloga. Ako je vjenčanje u crkvi također morate obratiti pažnju na neka pravila poput dužine haljine i jesu li vam ramena otkrivena. Danas se ta pravila sve više ignoriraju jer većina parova se odlučuje na moderno vjenčanje. 

Obratite pozornost i na dress code kako biste odabrali savršenu haljinu. Za vas smo izdvojili nekoliko haljina u kojima ćete sigurno biti među najbolje odjevenim gostima na vjenčanju!

Koju boju je najbolje izabrati?

S obzirom da je riječ o vjenčanju, bijela boja je prekrižena sa liste jer ipak je to mladenkin najvažniji dan pa ne biste smjeli skretatiti pažnju. Za ostale boje ne postoje nikakva pravila pa izaberite nešto po svom izboru i boju u kojoj se najbolje osjećate. Najbolje bi bilo držati se palete nježnih tonova, a izbjegavati jake upečatljive nijanse. 

Je li bolje obući haljinu ili odijelo?

Tradicionalna odluka kada su u pitanju kombinacije za vjenčanje su haljine. Danas se ipak sve to modernizira pa više nije neobično vidjeti da se gošća na vjenčanju pojavi u odijelu. Sve je stvar osobnog izbora i u čemu se vi ugodnije i samouvjerenije osjećate. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime