Nedjelja, 31 ožujka, 2024

Izašao je trailer za film Barbie, a nas je iznenadio broj glumačkih zvijezda!

Trailer dokazuje da će Barbie biti film o kojem će se mnogo pričati ovog ljeta, ali radnja  filma je pomalo misterija

Još uvijek postoji mnogo pitanja o radnji filma o Barbie, ali službeni trailer, koji je objavljen, pokazao je da će film sigurno biti “Fun, fun, fun!” Sadrži groovy pjesmu Beach Boysa koja odjekuje te tri riječi, a trailer pokazuje da film donosi zanimljivi kičasti svijet lutke Mattel, s mnogim živopisnim likovima Barbie i Kena koji žive u svijetu savršenstva unutar ružičastog kampa.



Film, koji bi trebao biti objavljen 21. srpnja, režirala ga je Greta Gerwig, trostruka nominantica za Oscara, koja je zajedno s Noahom Baumbachom napisala scenarij. Samo njihova uključenost sama po sebi dokaz je da bi film (nadajmo se) trebao biti dobar i imati veću poruku od one koju su do sada slale Barbie lutke. Margot Robbie i Ryan Gosling predvode zvjezdanu glumačku postavu kao moćni par Barbie i Ken, a u traileru imaju neodoljivu šašavu kemiju. 

Koja je radnja filma?

Trailer dokazuje da će Barbie biti film o kojem će se mnogo pričati ovog ljeta, ali radnja  filma je pomalo misterija. Prema Vogueu, središte filma bit će lutka, vjerojatno Robbiein lik, koja je protjerana iz zasićenog šarenog društva zbog svojih takozvanih nesavršenosti i mora se upustiti u avanturu u strašnom stvarnom svijetu. Prema traileru tako nešto bi se i dalo zaključiti, ali još nema službene potvrde. 

Glumačku postavu Barbie čine Issa Rae (predsjednica Barbie), Dua Lipa (sirena Barbie), Emma Mackey (fizičarka Barbie), Hari Nef (dr. Barbie), Nicola Coughlan (diplomat Barbie), Alexandra Shipp (autorica Barbie), Ritu Arya (reporterka Barbie), Ana Cruz Kayne (sutkinja Vrhovnog suda Barbie), Sharon Rooney (odvjetnica Barbie) i Kate McKinnon (kao Splits Barbie ili posljednja Barbie čija je kosa u neredu, garderoba nije usklađena, a na čelu sada ima bojice ili flomaster crteži).

Gosling, Simu Liu, Ncuti Gatwa, Kingsley Ben-Adir i Scott Evans igraju Kensa, iako njihove karijere – ako ih ima – nisu jasne. Na temelju duhovite, homoerotske scene “beach off” u traileru, Goslingov i Kens Simu Liu možda su suparnici.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Dizi ve Film Diyarı (@dizivefilmdiyari)

Preostala glumačka postava filma jednako je zvjezdana. Michael Cera je jedna i “jedina” lutka Alan, koja je očito bila ukinuti lik Barbie za kojeg se zna da je Kenov najbolji prijatelj. Emerald Fennell glumi Barbienu najbolju prijateljicu, lutku Midge. Helen Mirren pripovijeda, kao što je otkriveno u traileru, dok America Ferrera i Ariana Greenblatt u filmu igraju ljude – a ne lutke. Glumačku postavu zaokružuju Will Ferrell kao izvršni direktor Mattela i Connor Swindells kao poslovni pripravnik.

Naslovna fotografija: Warner Bros.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime